NaslovnicaVijestiOd sljedeće sezone Liga prvaka više nije na Arena Sportu

Od sljedeće sezone Liga prvaka više nije na Arena Sportu

Nakon što smo nedavno saznali kako je HRT izgubio prava na prijenos utakmica hrvatske reprezentacije, kao i na EURO 2020 kojeg će prenositi Sportklub, sada smo doznali i da će Arena Sport ostati bez prijenosa Lige prvaka.

Već šest godina (2 mandata) Arena Sport imala je prava na sve utakmice Lige prvaka, te su utorkom u hrvatskoj javnosti bili zaduženi za prijenos utakmica na svim svojima kanalima, dok su srijedom imali sve utakmice osim jedne koju je prenosio HRT, osim u knock-out fazi gdje bi HRT i Arena Sport mogli prenositi istu utakmicu, a razlika je bila u tome što je Arena imala svoje HD kanale u usporedbi s HRT-om koji nije imao to mogućnost (osim za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu i Europsko prvenstvo).

[su_bonus]

Hrvatska javnost naviknula se da utorkom utakmice Lige prvaka gleda na Arena Sportu koja je dio MaxTv paketa. Mnogi su utoke provodili po laznim lokalima ili utakmice pratili putem ilegalnih streamova, dok je srijeda bila rezervirana za prijenos za HRT-u.

Gdje ćemo sada gledati Ligu prvaka?

Od sljedeće sezone prijenos neće biti na Arena Sportu jer je natječaj za prijenos Lige prvaka dobio Vipnet – najveći konkurent Hrvatskog telekoma koji je vlasnik Arena Sport kanala. Iz Vipneta su rekli kako su od ovog ljeta pa naredne tri sezone TV-provider prijenosa utakmica najelitnijeg nogometnog natjecanja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kanali na kojima će se prenositi utakmice Lige prvaka još uvijek ne postoji. Iz Vipneta su poručili kako će od 1.7. iduće godine nastati novi sportski TV kanali specijalizirani upravo za sport i prijenos utakmica Lige prvaka. Prijenos će biti u HD kvaliteti, a bit će dostupni svima koji imaju kabelsku televiziju Vip-a ili Bneta.

Stoga, ako želite gledati Real, Barcelonu, Bayern, Juventus i ostatak elitnog društva europskog nogometa, uzimajte Bnet ili Vip kabelske televizije ili će te biti prepušteni gledanju Lige prvaka samo srijedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!