NaslovnicaVijestiPatrice Evra se konačno oglasio nakon napada na navijača Marseillea

Patrice Evra se konačno oglasio nakon napada na navijača Marseillea

Nekoliko sati nakon što je Marseille pobijedio Caen rezultatom 5-0 na Veledromu u nedjelju navečer, oglasio se Patrice Evra, koji je bio u sjedištu pažnje francuskih medija u posljednjih nekoliko dana.

Evra se oglasio nakon napada

Naime, francuski reprezentativac je u četvrtak navečer pred utakmicu protiv Vitorije Guimaers u Europskoj ligi fizički napao jednog navijača svog kluba, a jučer se oglasio na svom instagram profilu.

[su_no1forfootball]

36-godišnjak je postavio zanimljivu fotografiju uz opis: “Veliki rezultat večeras, bravo momci. Stvarno sam ponosan na vas. Hvala svim pravim navijačima Olympique Marseillea, dobijam stvarno dosta podrške od njih.”

Evra je u četvrtak nogom udario jednog navijača Marseillea, a daljni sukob su zaustavili njegovi suigrači. On je zbog toga dobio direktan crveni karton, te je Marseille ostao sa samo šest igrača na klupi.

Ipak, unatoč njegovom mišljenju kako dobija podršku od strane “pravih” navijača kluba, na jučerašnjoj utakmici oni su mu poslali jasnu poruku sa transparentom na kojem je pisalo: “Mislio si da si veći od kluba i navijača. Ne želimo te u našim bojama. Odj**i Evra.”

Također, još jedan transparent je glasio: “U znak ljubavi prema dresu OM-a, poštovati navijače i profesionalnost. Da li tražimo previše?”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!