NaslovnicaVijestiPozadina priče o smrti Brune Bobana, najboljeg strijelca 3. HNL

Pozadina priče o smrti Brune Bobana, najboljeg strijelca 3. HNL

Bruno Boban 25-ogodišnji je momak iz mjesta Velika kraj Požege. Karijeru je započeo u rodnoj Velikoj, NK Papuku (nekad Kamen Ingrad), a karijeru je nastavio u Slavoniji iz Požege, Cerniku, NK Zagrebu i na kraju u Marsoniji. Nesretno je preminuo baš protiv svoje Slavonije iz koje je prije 2 mjeseca prešao u Marsoniju.

Bruno Boban jedno je vrijeme bio igrač 1. HNL lige kao igrač NK Zagreba gdje je skupa sa bratom Gabrijelom branio boje prvoligaša iz Zagreba. Bruno je uglavnom bio igrač s klupe dok je brat Gabrijel bio jedan od najboljih igrača lige. Gabrijel je potpisao za NK Osijek, a Bruno se vratio u svoj rodni kraj, u Požegu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Trener Špehar trenirao ga je u Slavoniji te ga je poveo sa sobom u Slavonski Brod, u Marsoniju. Bruno je s 12 zabijenih golova bio najbolji strijelac u 3. HNL Istok. Na utakmici Marsonija – Slavonija nakon samo 7 minuta igre dogodila se jedna sasvim obična situacija, lopta je lagano pogodila Bobana u prsa, on je nastavio trčati još 4-5 metara, a onda se spustio kao mu je pozlilo i srušio se.

Njegovi prijatelji iz Slavonije prvi su skočili pomoći svom bivšem suigraču. Utrčale su i lječničke službe, a hitna služba došla je jako brzo. Trener Špehar i doktor radili su masažu srca i Bruno se vraćao u život, čulo se sa tribina kako Bruno daje znakove života, na tribima se čuo samo plač i molitva. U par navrata Bruno je davao znakove života, ali nakon 45 minuta animacije bilo je jasno – nema spasa.

[su_live_koeficijenti]

Prije nešto više od godinu dana Bruni i Gabrijelu preminuo je i otac, a sada je napadač Osijeka izgubio i mlađeg brata. Požeština je zavijena u crno, Bruno je bio mladić kojeg su svi poznavali kao veselog i dobrog mladića. U Velikoj kraj Požege sutra je komemoracija za prerano preminulog Brunu Bobana.

Najdublja sućut obitelji Boban. Počivao u miru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!