NaslovnicaVijestiReal Madrid označio tri potencijalna kandidata koji bi trebali zamjeniti Ronalda

Real Madrid označio tri potencijalna kandidata koji bi trebali zamjeniti Ronalda

Real Madrid označio tri potencijalna kandidata koji bi trebali zamjeniti Ronalda! Cristiano Ronaldo neće zauvijek nastupiti za Real Madrida i izvješća tvrde da Florentino Perez već traži nasljednika prijestolja na Santiago Bernabeu.

Real Madrid označio

Četverostruki dobitnik nagrade Ballon d’Or, koji je prošle sedmice osvojio nagradu “FIFA Best Men’s Player”, oborio je sve rekorde kada se je za 80 milijuna funti preselio u glavni grad Španjolske 2009. godine, te je postigao 413 golova u 405 nastupa.

Real Madrid že teško pronaći igrači koji će postići ono što je Ronaldo postigao, ali ipak, ugledni list Diario Gol napravio je listu od tri nogometaša koja bi bogla zamjeniti Ronalda te biti nosioci igre Reala u budućnosti.

Međutim, iznenađujuće, na spisku nema velikih imena. Paulo Dybala, Harry Kane i Marcus Rashford su povezani sa transferom u Real, ali vjeruje se da Perez želi “grubi dijamant” koeg može izbrusiti do nivou dragulja, pa zbog toga se na listi nalaze poprilično nepoznata imena.

>> Evo šta je Iker Casillas poručio Cristianu Ronaldu na društvenim medijima

Najpoznatiji na popisu je 20-godišnji Goncalo Guedes. Portugalski internacionalac, koji je postao prvi 18-godišnjak poslije Ronalda koji je zaigrao za reprezentaciju Portugala sa 18 godina u utakmici protiv Rusije 2015 godine.On je produkt mlade škole Benfice a potpisao je za Paris Saint-Germain za 30 milijuna eura u januaru ove godine.

[su_bonus]

On je posuđen  Valenciji ove sezone i igra u izvrsnoj formi u ekipi Marchelinha, ekipi koja trenutno zauzima drugo mjesto u La ligi, ponajviše zahvaljujući njemu i Simone Zazi. Teško je vjerovati da će se PSG odreći ovog dragulja.

Real također bilježi dvije brazilske tinejdžerske zvijezde: 18-godišnjeg Lincolna i 17-godišnjeg Alana Souzu.

Prvi je član ekipe Gremia, a potonji, koji navodno ima postignut usmeni dogovor sa Real Madridom, igra za Palmeiras.

Oba napada igrača su među najprespektivnijim mladim talentima koji dolaze iz Brazila. Real je već pokazao da nemaju problema sa trošenjem velike svote novca na mlade igrače, kada su ovog ljeta obezbjedili usluge 17-godišnjeg Vinícija Júniora iz Flamengoa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!