NaslovnicaNajave utakmicaTIP DANA - Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.

Nakon nedosljednih rezultata u posljednjih osam dana u dva kup natjecanja, Manchester City se vraća u akciju Premier lige. Građani putuju na Amex gdje će odigrati odgođenu utakmicu 29. kola protiv Brightona.

Manchester City je postigao četiri ili više golova u svakoj od posljednje tri pobjede u Premier ligi. Manchester City neće braniti naslov u Ligi prvaka ove sezone. Izgubili su nakon izvođenja penala protiv Real Madrida u četvrtfinalu nakon 1-1 u posljednjem susretu na Etihad stadionu prošlog tjedna. Guardiolina momčad ima priliku obraniti naslov u FA kupu nakon što su pobijedili Chelsea 1-0 u polufinalu u subotu na Wembleyu.

S druge strane, Brighton nije bio u akciji od 1-1 remija protiv Burnleya 13. travnja. Rezultat na Turf Mooru produžio je njihov niz bez pobjede na četiri utakmice. Galebovi trenutno drže deseto mjesto na tablici Premier lige. Već je jasno da neće ponoviti uspjehe prošle sezone, nakon što nisu pobijedili u četiri uzastopne ligaške utakmice.

Manchester City ulazi u ovu utakmicu s četiri pobjede i remijem u posljednjih pet susreta s Brightonom. Građani su pobijedili 2-1 u ovosezonskom susretu u listopadu prošle godine na Etihad stadionu. Tri ili više golova postignuto je u pet od posljednjih šest međusobnih susreta.

Manchester City je ponovno preuzeo kontrolu nad Premier ligom prije jedanaest dana kada su Arsenal i Liverpool doživjeli poraze u svojim utakmicama. Iako su Građani trenutno iza ove dvije momčadi na vrhu tablice, imaju dvije utakmice manje.

To znači da bi Manchester City osvojio trofej pobjedom u svih preostalih šest utakmica, bez obzira na to što Arsenal i Liverpool urade u svojim susretima. S obzirom na to da Brighton nije pokazao zapažene rezultate s nizom od četiri uzastopne ligaške utakmice bez pobjede, glavna oklada ovdje ide na gostujuću ekipu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Man City je ispao iz Lige prvaka. Pep Guardiola nema razloga previše mijenjati početni sastav dok se nalazi u intenzivnoj utrci za naslov. S obzirom da City postiže dosta golova, uz pobjedu dodajemo i da će na utakmici biti više od 1.5 gola po ukupnoj kvoti 1.47 u bet365 kladionici. Nemojte zaboraviti da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

POPIS OZLIJEĐENIH

Popis ozlijeđenih igrača Brightona je opsežan. Galebovi su ponovno bez Sollyja Marcha, Kaoru Mitome, Adama Webstera, Jamesa Milnera, Tariqa Lampteya i Jacka Hinshelwooda, dok su Billy Gilmour, Evan Ferguson i Julio Enciso, koji je prošle sezone postigao sjajan gol na ovoj utakmici, svi upitni. Pervis Estupinan zadobio je ozljedu gležnja tijekom Brightonova 1-1 remija s Burnleyjem prije dva vikenda i bit će procijenjen prije ove utakmice.

Manchester City bi mogao imati gotovo punu postavu igrača na raspolaganju za ovaj susret, iako je menadžer Guardiola potvrdio da napadač Erling Haaland neće sudjelovati zbog ozljede nakon što je pokupio ozljedu mišića protiv Real Madrida prošle srijede, a zatim propustio subotnje polufinale FA kupa. John Stones je zamijenjen na poluvremenu protiv Chelseaja, a Phil Foden nije sudjelovao na treningu u utorak, ali obojica su dobili zeleno svjetlo za nastup u momčadi.

MOGUĆE POSTAVE

Brighton (4-2-3-1): Verbruggen; Veltman, Dunk, Van Hecke, Igor; Gross, Baleba; Buonanotte, Pedro, Adingra; Welbeck.

Man City (3-2-4-1): Ederson; Walker, Dias, Gvardiol; Stones, Rodri; Silva, De Bruyne, Foden, Grealish; Alvarez.

(Koeficijenti 25.4. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!