NaslovnicaVijestiConte prokomentirao poraz od Watforda i rekao zašto je igračima dao tri...

Conte prokomentirao poraz od Watforda i rekao zašto je igračima dao tri dana odmora

Trener Chelsea Antonio Conte prokomentirao je kako je u potpunosti predan klubu i pozvao igrače da se oporave nakon negativnog rezultata protiv Watforda.

Chelsea je u ponedjeljak izgubio od Watforda 4: 1, a taj rezultat je pojačao pritisak na Contea, posebno pošto je ekipa pet dana ranije izgubila od Bournemoutha (3:0).

“Ni jednog trenutka nisam pomislio na mogućnost da napustim klub. Moja predanost i predanost ovom klubu je potpuna – rekao je Conte, izvijestio je BBC.

[su_premierleague]

Prema britanskim medijima, Conte ima veliku šansu da dobije otkaz u Chelseaju. Njegov je tim četvrti na tablici s 19 poena iza vodećeg Manchester Cityja, nakon poraza od Watforda, tijekom kojeg je za osam minuta primio tri gola.

Bivši trener Juventusa i Italije naveo je da stoji iza odluke da svojim igračima da tri slobodna dana poslije tog poraza, rekavši da će ukupno sedam dana između dvije utakmice biti jedini trenutak u cijeloj sezoni tijekom kojeg će igrači moći odmoriti.

Transfer glasine: Dortmund odredio cijenu za Pulišića, Luis Enrique postavio uslov Chelseaju, Joachim Loew slaže ekipu Reala za narednu sezonu

Legenda Arsenala upravi predložio novog trenera: “On je čovjek sa kojim bi Arsenal osvojio titulu”

“Svaki igrač zna da moramo popraviti rezultate i igrati bolje. Protiv Watforda je to bilo potpuno negativno” dodao je Conte.

Conte, koji je prošle godine u prvoj sezoni u klubu osvojio šampionsku titulu, rekao je i da je ozljeda napadača Alvara Morate ključna stvar za trenutnu formu Chelseaja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Morata je ove sezone postigao 10 golova u Premier ligi, ali nije igrao u posljednjih pet utakmica zbog ozljede leđa.

“Igrači poput Morate, koji su nam jako važni, su izvan momčadi. On ima problem i borimo se kako bismo mu zaliječili ozljedu. Mogu reći da će odsustvovati mjesec dana, tjedan ili cijelu sezonu, ne znam koliko dugo će pauzirati i zbog toga sam zabrinut”, naveo je Conte.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!