NaslovnicaVijestiConte rekao šta Chelseaju treba da savlada Barcelonu

Conte rekao šta Chelseaju treba da savlada Barcelonu

Trener Chelseaja, Antonio Conte rekao je šta Chelseaju treba kako bi stekao prednost u okršaju protiv Barce u osmini finala Lige prvaka.

Trener Chelsea Antonio Conte izjavio je danas kako njegova momčad mora odigrati “savršenu utakmicu” kako bi pobijedila Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Chelsea igra u utorak u 20.45 u Londonu protiv Barcelone, prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Chelsea ima tešku sezonu, neće uspjeti odbraniti titulu u Premier ligi i neizvijesno je hoće li Conte ostati na Stamford Bridgeu. S druge strane, Barcelona je uvjerljiva i neporažena u španjolskom prvenstvu i gotovo sigurno će osvojiti naslov prvaka.

Transfer glasine: Real spremio šokantnu ponudu za Hazarda, Tottenham kupuje dvojac Watforda, Guardiola zainteresovan za veznjaka Dortmunda

Legenda Barce: Ronaldo ništa nije uradio na utakmici, Neymar je bio bolji!

“Znamo da imaju jednu od najboljih ekipa na svijetu, možda su i favoriti za osvajanje Lige prvaka. Mi smo uzbuđeni pošto imamo priliku da igramo važnu utakmicu protiv jakog tima i možemo pokažemo na kojoj smo razini. Moramo pokušati da odigramo savršenu utakmicu, da nastojimo donositi ispravne odluke”, rekao je Conte, izvijestili su britanski mediji.

Dodao je kako su igrači Barcelone vrlo vješti sa loptom, ali da njegov tim mora iskoristiti neke druge slabosti Katalonaca.

Barcelonu i ove sezone predvodi Lionel Messi, koji je postigao 20 golova u prvenstvu. Conte je rekao da bi bilo pogrešno usredotočiti se samo na čuvanje Messija, koji nikada nije pogodio protiv Chelseaja.

“Nadam se da će nastaviti tu tradiciju, ali on je fantastičan nogometaš i moramo da ga poštujemo. Moramo biti složni, da radimo kao ekipa, pošto Messija ne može zaustaviti jedan igrač. Kada ga jedan nogometaš čuva, Messi može biti vrlo opasan”, rekao je Conte.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!