NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti...

Cristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti Real Madrid!

Cristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti Real Madrid! Cristiano Ronaldo u zadnje vrijeme nikako ne može pronaći mir. Stalno ističe kako nije potpuno zadovoljan situacijom u Real Madridu. Sada je svoju viziju predstavio predsjedniku Florentinu Perezu.

Cristiano Ronaldo sasvim direktno

Portugalac je prije svega nezadovoljan kako je Real Madrod odradio zadnji transfer rok. Već je u ljeto zahtijevao pojačanja a igrače koji mu se ne sviđaju u Realu, javno je prozivao i tražio njihov odlazak.

Real u ovoj sezoni brani dvije titule – u Ligi prvaka i na domaćem prvenstvu, ali trenutno im ne ide dobro. U španjolskoj La Ligi, gprva je Barcelona a madrođani za njom zaostaju ogromnih osam bodova. U europskom natjecanju Real je ostvario dvije pobjede, ali su u zandjem kolu teško praženi od Tottenhama rezultatom 3-1.

[su_cashout]

Ronaldo je uvjeren da su lošiji rezultati također rezultat lošeg, po njemu, transfer roka. To je jasno rekao i Perezu. Konkretno, pojačanja koja su stigla u klub nisu dobra zamjena za Pepea, Jamesa Rodrigueza, Morata i Danila, koji su napustili klub. Prosječna starost pridošlica u klub je 19 godina, ali prema Ronaldu Real je trebao kupiti iskusnije i provjeren igrače, jer Realu treba neposredan rezultat, a ne da sada gradi tim za budućnost.

>> Kevin De Bruyne otkrio šta je Guardiola zabranio njemu i suigračima na treninzima

Portugalski as je također sastavio “listu” na kojoj se nalazi neki njegovi suigrači, koje on više ne vidi u Realu. PnA listi su se našli prvi golman kluba  Keylor Navas, braniči Nacho i Jesus Vallejo, veznjaci Theo Hernandez i Dani Ceballos i napadač Borja Mayoral.

Naravno, s druge strane, Roanaldo zahtijeva odgovarajuća pojačanja. S obzirom na činjenicu da ima značajan utjecaj na predsjednika, bit će zanimljivo vidjeti u kojoj će mjeri budući transferi biti u skladu s njegovim zahtjevima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!