NaslovnicaVijestiCrni Griezmanne, šta si to napravio?!

Crni Griezmanne, šta si to napravio?!

Antoine Griezmann našao se na meti fanova na društvenim mrežama, nakon što je postavio spornu fotografiju, koju je kasnije obrisao.

Tanka je linija između duhovitosti i uvrijedljivosti, ali i političke korektnosti i neosnovanog moraliziranja. Svako bira gdje će se naći, shodno tome snosi posljedice.

Antoine Griezmann je odlučio da na zabavu ode maskiran u košarkaša – i sada je meta osuda širom planete. On je kasnije uputio javno izvinjenje.

Napadač Atletico Madrida, uskoro možda stanovnik Barcelone ili Manchestera, postavio je fotografiju na društvene mreže gdje se vidi maskiran, sa licem ofarbanim u crno.

[su_basketball_live_streaming]

Griezmann je postavio fotografiju na Twitter uz natpis 80s Party (žurka u stilu osamdesetih), uz nasmijani emoji i košarkašku loptu. Na zabavu je išao, očigledno, preobučen u košarkaša.

Mnogi fanovi su odmah zahtijevali da ukloni fotografiju. Francuz je odgovorio veoma brzo.

“Smirite se, ja sam fan Harlem Globetrottersa i dobre zabave… Ovo je počast”, napisao je.

Pogledajte kako je golman Deportiva proslavio odbranjen penal Messiju na 3:0 (FOTO)

Direktor Barcelone objasnio zašto Katalonci neće pozdravljati igrače Real Madrida pred predstojeći El Clasico

Farbanje lica u crno se smatra uvrijedljivim, ne samo u afroameričkoj zajednici već i u bilo kojem drugom dijelu planete sa značajnijim udjelom crne populacije.

Nehajni čin francuskog nogometnog reprezentativca, u tom kontekstu, izazvao je praktično i očekivano reakcije. Da li i pretjerane, nije najlakše procijeniti.

Griezmann je kasnije uputio izvinjenje putem društvenih mreža.

[su_bet365_100_bonus]

“Slažem se da je ovo bilo neprijatno sa moje strane. Ako sam povrijedio neke ljude, izvinjavam se”, napisao je Griezmann.

Sve je izvjesnije kako će Griezmann napustiti Atletico Madrid nakon što je njegov trener Diego Simeone rekao da ga klub zadrži ako neko ponudu veliku svotu novca za njega.

Kako pišu novinari iz Španije Bartomeu se sastao sa porodicom Griezmanna kako bi potvrdi transfer, te se dogovorili oko sitnih detalja, to jeste gdje bi Antoine živio. Guiliermo Amor, direktor Barcelone potvrdio je za poznati list Marcu kako će Griezmann sigurno postati novi napadač Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!