NaslovnicaVijestiEden Hazard rekao šta misli o transferu Džeke u Chelsea

Eden Hazard rekao šta misli o transferu Džeke u Chelsea

Eden Hazard, krilni igrač Chelseaja i belgijski reprezentativac, iznio je svoje mišljenje o mogućem transferu Džeke u Chelsea.

Najbolji nogometaš Chelseaja Eden Hazard izjavio je da njegovom timu nije potreban Edin Džeko, pošto u napadu već ima Alvara Moratu i Michya Batshuayia.

Britanski i italijanski mediji prenijeli su da je Chelsea blizu kompletiranja transfera dvojca iz Rome Džeka i Emersona Palmierija za ukupno 60 milijuna eura.

[su_premierleague]

“Srećan sam sa postojećim sastavom. Sve zavisi kako igraš. Imamo dobre napadače Alvara i Michya, a čak mogu i ja da budem na toj poziciji. Zato mislim da nam nije potrebno pojačanje.”

“Kada promašujemo ljudi govore da nam je potreban napadač, a kada smo raspucani onda smo najbolji napadači u ligi i niko ne traži pojačanje”, rekao je Hazard za Evening Standard.

DOKAZUJE SVOJU VELIČINU: Edin Džeko u Chelseaju dobija ono što nisu čak ni Terry, Lampard i Drogba dobili!

Transfer glasine: Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa, Real se ponovo okreće novom golmanu, Liverpool kupuje u Dortmundu

Kao pravi primjer naveo je Manchester City, najbolji tim Premier lige ove sezone na osnovu tablice, ali i mišljenja Belgijanca.

“Manchester City je najbolji tim, a ima samo dva napadača na raspolaganju, Gabrijela Jesusa i Sergija Aguera i oni nisu veliki, odnosno nisu “target men”. Jednostavno je, sve zavisi koji stil forsiraš. Ako želiš duge lopte potreban ti je “target men”, a za čuvanje lopte i pas trebaš niže igrače” objasnio je Hazard.

[su_watch_live_football]

Hazard je ove sezone odigrao 31 utakmicu u svim natjecanjima, u kojima je postigao 11 golova, te upisao 8 asistencija. Prošlu sezonu u Premier ligi završio je sa 16 golova na svom kontu.

Chelsea je u engleskoj Premier ligi dao 45 golova na 24 utakmice, skoro dva pogotka po utakmici u prosjeku, i nalazi se na trećem mjestu sa 50 bodova, 15 manje od lidera Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!