NaslovnicaVijestiEvo šta je Putin poručio na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo

Evo šta je Putin poručio na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je poželio dobrodošlicu u Moskvu i izrazio nadu kako će nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu biti jedno od bolje organizovanih u povijesti.

Svjetsko prvenstvo

“Rusija nestrpljivo čeka Svjetsko prvenstvo i veselimo se što ćemo vidjeti najbolje nogometaše svijeta koji će pokazati svoje umijeće u našoj zemlji. Iza nas je naporan rad. Nastojali smo se pripremiti za prvenstvo koje očekujemo na najbolji mogući način”, rekao je Putin na otvaranju ždrijeba u Moskvi.

[su_no1forfootball]

Ždrijeb za Svjetsko prvenstvo koji je započeo u Kremlju najavili su ruski astronauti iz svemirske postaje, koji su odbrojavali vrijeme do početka.

Putin je pozdravio sve na ceremoniji ždrijeba koja je održana u Kremlju.

“Nadamo se i očekujemo da će ovo biti prvenstvo koje će promovirati Rusiju, prije svega, nogomet visoke kvalitete i da ćemo vidjeti momčadi koje su lideri na globalnoj pozornici i da će Rusija također ostaviti dobar dojam” rekao je Putin.

HRVATSKA – SRBIJA: Evo šta je odgovorio selektor Srbije

EKSKLUZIVNO: Ovo su protivnici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Rekao je kako će Mundijal pridonijeti razvoju nogometa u Rusiji i da će to biti prekretnica za mlade jer je najvažnije da sudjeluju u nogometu i sportu općenito.

Predsjednik Svjetskog nogometnog saveza (FIFA) također je pozdravio sve sudionike na ždrijebu.

“Napetost polako raste. Moja velika zahvalnost odlazi najprije Rusiji i Putinu, vladi i svim ljudima koji su naporno radili tijekom proteklih godina kako bi nas doveli korak bliže završnom turniru”, rekao je Infantino.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ovo su skupine koje su izvučene na ždrijebu:

Skupina A: Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija

Skupina B: Portugal, Španjolska, Iran, Maroko

Skupina C: Francuska, Peru, Danska, Australija

Skupina D: Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija

Skupina E: Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Skupina F: Njemačka, Meksiko, Švedska, Koreja

Skupina G: Belgija, Engleska, Tunis, Panama

Skupina H: Poljska, Kolumbija, Senegal, Japan

Svjetsko prvenstvo u Rusiji održat će se od 14. lipnja do 15. srpnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!