NaslovnicaVijestiGOL MAŠINA: Ronaldo postavio novi rekord!

GOL MAŠINA: Ronaldo postavio novi rekord!

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida, večerašnjim pogocima protiv APOEL-a, postavio je novi rekord Lige prvaka.

novi rekord

Zvijezda “kraljevskog kluba” i portugalske reprezentacije ne blista u La Ligi, ali zato rešeta mreže u Ligi prvaka. Portugalac je neumoljiv u najelitnijem europskog natjecanju ove sezone, a njegova nova “žrtva” je bio ciparski APOEL.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ciparska momčad, koja je svakako bila potpuni autsajder u okršaju protiv aktualnog europskog prvaka na Neo GSP stadionu u Nikoziji, do nogu je potučena. Iako su protiv Dortmunda neočekivano izborili dva remija, madridski klub je ipak bio prevelik zalogaj.

Konačni krah u Realu: Nakon Ronalda još jedan igrač iskazao nezadovoljstvo i jasno uperio prstom na krivca!

Problemima nikad kraja: Zidane pred otkazom, Perez već ima spremnu zamjenu

Real je slavio sa čak 6:0, golovima Luke Modrića (23), Karima Benzeme (39, 45+1), Nacha (41), te već pomenutog Cristiana Ronalda.

Ipak, Madriđani će na kraju završiti kao drugoplasirani u skupini, pošto kolo prije kraja imaju 3 boda manje od vodećeg Tottenhema, te lošiji omjer u međusobnim susretima.

Naime, Ronaldo je postavio novi rekord po broju golova u jednoj kalendarskoj godini u Ligi prvaka. Zatresao je mrežu u 49. i 54. minutu, čime je postigao čak 18 golova u 2017. godini, te time srušio svoj sopstveni rekord iz 2015. godine.

U dosadašnjih 5 utakmica u skupini Ligi prvaka ove sezone čak 8 puta tresao je mrežu (četiri gola protiv APOEL-a, po dva protiv Dortmunda i Tottenhama).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!