NaslovnicaVijestiProblemima nikad kraja: Zidane pred otkazom, Perez već ima spremnu zamjenu

Problemima nikad kraja: Zidane pred otkazom, Perez već ima spremnu zamjenu

Niz slabih rezultata uveliko podrhtavaju temelje u Real Madridu. Cijenu lošeg početka sezone mogao bi platiti trener Zinedine Zidane. Nakon glatke pobjede nad Barcelonom u španjolskom Supercupu te slavlja nad Unitedom u Super kupu Evrope, izgledalo je da je Real Madrid nezaustavljiv, no sve se promjenilo od tada.

Zidane pred otkazom

Cristiano Ronaldo daleko je od prave forme, Gareth Bale je ozlijeđen skoro cijelu sezonu,  a i Karim Benzema se ne može  pohvaliti dobrim igrama. Dvanaest krugova španjolskog prvenstva bilo je dovoljno da madridski klub već sada ima deset bodova zaostatka za Barcelonom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Florentino Perez, predsjednik kluba, već je uključioalarm, bojeći se da je zasićenost igrača i trenera kriva za sve. U posljednje dvije sezone, Francuz je osvojio sve što je mogao osvojiti. Španjolski mediji su izvijestili da je Perez već upoznao Zidanea da ima nekoliko utakmica kako bi promijenio stvari na bolje, inače mu slijedi otkaz.

>> Hrvatski komentator Joško Jeličić uživo na HRT-u popljuvao HNL

Na Mundo Deportivo su otišli još dalje, te su izvijestili kako predsjednik Perez u mislima već ima nasljednika Zidanea, ali za njegove usluge bi morao sačekati još neko vrijeme. Zašto? Budući da je njegov kandidat trenutno zaposlen i također će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Riječ je o njemačkom treneru Joachim Löweu, koji bi mogao doći u Madrid prije početka sljedeće sezone.

U slučaju da Zidane dobije “nogu” prije kraja sezone, Perezu će pomoći jedan od bivših trenera Galaktikosa, Carlo Ancelotti, koji je još uvijek bez posla nakon što je dobio otkaz u Bayernu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!