NaslovnicaVijestiVladavina Cristiana Ronalda završena?! Ko su Portugalcu najveći konkurenti za najboljeg nogometaša...

Vladavina Cristiana Ronalda završena?! Ko su Portugalcu najveći konkurenti za najboljeg nogometaša u Evropi?

Europska nogometna federacija UEFA objavit će najboljeg nogometaša u Europi za prošlu sezonu u četvrtak u 17.45. Nogometaš Reala, Hrvat Luka Modrić koji je u Moskvi proglašen za najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu, sada je i prvi favorit za ovu nagradu, koja će se dodijeliti u četvrtak u Monte Carlu.

Srebreni kipić u posljednje dvije godine dobio je Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je ujedno bio i najbolji u 2014. godini Nakon osvajanja titule sa Realom u Ligi prvaka i srebra s Hrvatskom na Svjetksom prvenstvu, kao favorita za njegovog nasljednika spominje se 32-godišnji Hrvat.

Nesumnjivo je visoko rangirana ponovo Ronaldo, koji je ponovno postigao najviše pogodaka u Ligi prvaka, ali iza sebe ima blijedu reprezentativnu sezonu. Treći kandidat je egipatski as Mohamed Salah, koji je igrao u finalu Ligu prvaka, a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ispao je u grupnoj fazi.

>> TOURE JOŠ NIJE REKAO DOVIĐENJA: Legendarni veznjak bira između ponuda iz Grčke i Engleske

Na popisu finalista, , nema francuskih nogometaša koji su odnijeli titulu svjetskih prvaka. Antoine Griezmann, je između 80 trenera i 55 novinara iz cijele Europe završio na četvrtom mjestu, Kylian Mbappe se je zajedno sa Lionel Messijem uvrstio na šesto mjesto.

[su_bet365_koeficijenti]

U ženskom natjecanju su kandidati Danka Pernille Harder (Wolfsburg), Norvežanka Ada Hegerberg i Francuskinja Amandine Henry (obje nogometašice Olympique Lyona).

* Kandidati za nagrade UEFA-e:
– Najbolji igrač: Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah
– Najbolji vratar: Alisson Becker, Gianluigi Buffon, Keylor Navas
– najbolji branič: Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane
– najbolji veznjak: Luka Modrić, Kevin De Bruyne, Toni Kroos
– najbolji napadač: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah
– Najbolji igrač Euopske lige: Diego Godin, Antoine Griezmann, Dimitri Payet
– najbolja nogometašica: Pernille Harder, Ada Hegerberg, Amanda Henry


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!