NaslovnicaVijestiKhedira otkrio šta je njihova prednost protiv Tottenhama

Khedira otkrio šta je njihova prednost protiv Tottenhama

Sami Khedira otkrio je šta je njihova najveća prednost u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama u Londonu, nakon remija u Torinu (2:2).

Juventusov veznjak Sami Khedira izjavio izjavio je uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka s Tottenhamom kako torinska momčad zna kako igrati velike utakmice.

Stara dama i Spursi odigrali su 2:2 u prvoj utakmici u Italiji, tako da talijanska momčad sada treba pobjedu ili neriješen rezultat s više od dva gola kako bi došla do četvrtfinala.

[su_watch_live_football]

“Imamo puno iskustva, znamo igrati velike utakmice, to je naša prednost”, vjeruje Khedira.

Tottenham je u prvoj utakmici u Torinu pružio sjajan otpor finalisti prošlogodišnje Lige prvaka, a Khedira ističe da ne bi imao ništa protiv da jednog dana zaigra u Engleskoj.

“Sviđa mi se brzina i intenzitet nogometa u Engleskoj, kao i napadački stil koji se igra tamo. Ne isključujem mogućnost igranja tamo”, otkrio je Khedira.

Uzalud vam trud naftaši – ponovno ste zapeli u osmini finala!

ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

Na Allianz Stadionu u Torinu Juventus je u početnom naletu došao do velike prednosti protiv Tottenhama. Prvo je Pjanić u drugoj minuti sjajno iz slobodnjaka podvalio loptu Higuainu, koji iz okreta gađa suprotni kut Llorisa.

Samo devet minuta kasnije lijevi bočni gostiju Davies pravi naivan penal i pruža priliku Pipiti Higuainu da udvostruči vodstvo.

Pipita je pogodio, a Juve se u nastavku povukao i vrebao priliku iz kontre. Jednu takvu je dočekao Higuian na asistenciju Pjanića, te zamalo promašio. Cijelim prvim poluvremenom Tottenham je bio bolja ekipa, a u 35. minuti preko Kanea, na asistenciju Allija, smanjili su zaostatak.

[su_no1_for_tennis]

Higuain je u posljednjoj minuti poluvremena dobio drugu priliku za hat-trick. Ovog puta je drugi bek gostiju, Aurirer, nespretno reagirao i srušio Costu. Higuain svom snagom gađa prečku Llorisovog gola te se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 2:1.

U drugom poluvremenu gosti nastavljaju pokazivati više ambicije, te su konačno nagrađeni u 72. minuti. Chiellini je srušio Allija, a Eriksen s dvadesetak metara prizemnim udarcem iz slobodnjaka matirao Buffona i postavio konačnih 2:2.

Uzvratna utakmica između Tottenham i Juventusa na programu je u srijedu je od 20:45 na Wembleyu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!