NaslovnicaVijestiNevjerojatan popis igrača kojima na ljeto ističe ugovor, a već sada traže...

Nevjerojatan popis igrača kojima na ljeto ističe ugovor, a već sada traže novi klub!

S obzirom da se na ljeto igra Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji gotovo je sigurno da će ovaj zimski prijelazni rok biti aktivniji nego uobičajeno jer igrači žele imati minutažu pred nadolazeće prvenstvo. Još jedan razlog je nevjerojatan popis igrača kojima na ljeto ističe ugovor, pa sada već za 3 dana mogu početi tražiti novi klub za kojeg mogu potpisati pa se na ljeto pridružiti besplatno.

nevjerojatan popis

Ugledni nogometni portal Transfermarkt koji procjenjuje vrijednosti igrača poredao je igrače po vrijednostima od najskupljih prema jeftinijima. Među klubovima koji imaju vrhunskih i skupih igrača koji bi uskoro mogli otići besplatno dominiraju Arsenal i Manchester United.

1. Alexis Sanchez

29-ogodišnji Čileanac iz Arsenala procjenjuje se da vrijedi 65 milijuna eura, a mogao bi otići besplatno. Za njegove usluge zainteresirani su Manchester City, Juventus i Bayern Munchen.

2. Mesut Ozil

29-ogodišnji reprezentativac Njemačke, playmaker Arsenala za čije su usluge zainteresirani Manchester United i Barcelona prema portalu transfermarkt vrijedi 50 milijuna eura.

3. Leon Goretzka

22-ogodišnji talent iz Schalkea koji prema transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura odbio je potpisati novi ugovor sa Schalkeom i čini se kako bi Goretzka uskoro mogao postati novi igrač Bayern Munchena. Bavarski div pokazao je najveći interes za dovođenje mladog veznjaka, no zainteresirani su i Liverpool te PSG.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

4. Stefan de Vrij

25-ogodišnji stoper Lazija koji prema transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura mogao bi napustiti nebesko plave iz Rima već ovu zimu za vrlo nisku cijenu kako bi transfer bio ubrzan. Navodno su najveći interes pokazali klubovi iz Milana te ‘Stara dama’.

5. Ander Herrera

28-ogodišnji veznjak Manchester Uniteda za čije su usluge zainteresirani mnogi klubovi, među kojima i Barcelona, prema portalu transfermarkt ima tržišnu vrijednost od 30 milijuna eura, no mediji iz Engleske pišu kako bi on ipak mogao ostati u redovima ‘Crvenih vragova’.

6. Juan Mata

29-ogodišnji veznjak Manchester Uniteda koji je prije nekoliko godina došao iz Chelseaja sada bi navodno mogao zamijeniti klubove sa Mesutom Ozilom. Njih su dvojica relativno slični igrači, ali je tržišna vrijednost Mate niža za čak 20 milijuna eura.

7. Ross Barkley

Engleski mediji pišu kako je 24-ogodišnji Ross na izlaznim vratima Evertona već neko vrijeme, a njegova nova destinacija mogla bi biti Rusija, odnosno Zenit. Navodno je Everton već dogovorio dolazak Cenka Tosuna iz Besiktasa, a eventualna prodaja Rossa znači da Big Sam planira promjenu sistema igre.

[su_bonus]

8. Emre Can

23-ogodišnji reprezentativac Njemačke navodno je sve već dogovorio s Juventusom gdje bi ‘Stara dama’ Liverpoolu dala 5-10 milijuna ako ga puste odmah ili će na ljeto otići besplatno.

9. Daley Blind

27-ogodišnji reprezentativac Nizozemske nije baš miljenik Jose Mourinha. Ove je sezone za Manchester United odigrao tek 1000 minuta, a od toga je samo 400 u okviru Premier lige. On je također jedan od onih koji bi sigurno mogli napustiti klub, a nova lokacija mogla bi biti La Liga.

10. Kepa Arrizabalaga

23-ogodišnji golman Athletic Bilbaa navodno je sve već dogovorio s Real Madridom koji je spreman dati 20 milijuna eura samo kako bi ubrzao transfer da ne moraju čekati do ljeta.

Ostali igrači…

Na popis smo stavili samo igrače koji vrijede 20 milijuna eura ili više. A na popisu također se nalaze i Luke Shaw (Manchester United), Fernandinho (Manchester City), Max Meyer (Schalke), Wilshere (Arsenal), Cabaye (Palace), Bernard (Shakhtar), Milan Badelj (Fiorentina), Moutinho (Monaco), Asamoah (Juventus), Ozyakup (Besiktas), Fellaini (Manchester United), Cazorla (Arsenal), Carlos Vela (Sociedad), Chiellini (Juventus), Ben Arfa (PSG), Miranda (Inter), Robben (Bayern), Juanfran (Atletico), Yaya Toure (Manchester City)…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!