NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVI VEZNJAK: Evo kako bi Liverpool zahvaljujući LeBronu Jamesu mogao dovesti...

STIŽE NOVI VEZNJAK: Evo kako bi Liverpool zahvaljujući LeBronu Jamesu mogao dovesti novo pojačanje!

U Liverpoolu je ove sezone konkurencija veća nego ranijih nekoliko sezona, a sam pogled na klupu Kloppovog tima to i potvrđuje.

LeBron James Liverpoolu dovodi pojačanje

Naime, tokom vrlo važne pobjede od 2-1 protiv Tottenham Hotspura u subotu, na klupi Redsa su se nalazili Simon Mignolet, Joel Matip, Alberto Moreno, Jordan Henderson, Fabinho, Xherdan Shaqiri i Daniel Sturridge. Pored svih nabrojanih, susret su zbog povrede propustila imena kao što su Dejan Lovren, Adam Lallana i Alex Oxlade-Chamberlain.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Posebno velika konkurencija je u veznom redu, zbog čega je kapiten tima Jordan Henderson započeo samo jednu utakmicu ove sezone, s obzirom da u početnih 11 impresioniraju James Milner, Georginio Wijnaldum i Naby Keita. Međutim, uprkos svemu tome, Liverpool se povezuje sa dovođenjem još jednog veznjaka, a riječ je o Nicoli Barelli. 21-godišnjak je velika zvijezda Calgiarija, a pored Liverpoola povezuje se i sa brojnim drugim europskim velikanima, uključujući i AC Milan. On je za talijanski klub odigrao 35 utakmica prošle sezone, te se smatra jednim od najvećih talenata u Seriji A.

Ipak, Liverpool po svemu sudeći ima prednost ispred AC Milana i ostalih kada je u pitanju njegovo dovođenje, a ta prednost je LeBron James. Naime, kako navodi Goal, u Liverpoolu su spremni iskoristiti jednog od vlasnika kluba kako bi bili u vodećoj poziciji kada je u pitanju njegov potencijalni dolazak. NBA zvijezda je 2011. godine investirala 6,5 miliona dolara za dva posto dionica kluba, a vrijednost tih dva posto dionica danas iznosi nevjerovatnih 32 miliona dolara. Razlog zbog kojeg bi upravo LeBron mogao pomoći je taj što je Barella priznao kako je zainteresovan za dolazak u Premier ligu, te da je on jedan od njegovih idola.

Mladi veznjak je u intervjuu za La Gazzetta dello Sport rekao: “Calgiari je dobio ponude za mene, ali ih je odbio sve. Sretan sam što ostajem u klubu čiji sam navijač. Kada bih morao birati između Serije A i Premier lige, otišao bih u Englesku, jer volim način igre koji se tamo igra. Pored toga, svi tamo su jednako razdražljivi i skloni prekršajima kao i ja. Moj san u životu je imati lijepu kuću sa vrtom i bazenom, kao i upoznati LeBrona Jamesa.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!