NaslovnicaVijestiVijest koja će obradovati mnoge: Zlatan se oglasio povodom nastupa na SP!

Vijest koja će obradovati mnoge: Zlatan se oglasio povodom nastupa na SP!

Ponovno, Zlatan se oglasio povodom nastupa na Svjetskom prvenstvu, i to u optimističnom tonu, ulivajući nadu svima onima koji bi ga još jednom prije završetka karijere voljeli vidjeti na velikoj sceni.

Najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović ima veliku želju za nastupom na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Golgeter Los Angeles Galaxyja nakon Europskog prvenstva 2016. godine odlučio je završiti reprezentativnu karijeru, nije ni igrao u kvalifikacijama u kojima je Švedska iznenađujuće eliminirala Italiju u doigravanju, ali se promijenio i želi nastupiti na najvećem nogometnom turniru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mogućnost da zaigram na Svjetskom prvenstvu je povećana” napisao je Ibrahimović na svom Twitter računu.

Ovaj 36-godišnji nogometaš nada se da će dobiti poziv od izbornika Jannea Andersona koji je prethodno govorio da mu Ibrahimović nije potreban i da je čak bio iznerviran zbog pritiska javnosti.

Transfer glasine: Buffon pravi šokantan transfer, United i Real prave ogromnu razmjenu nogometaša, Malcom od ljeta u novom klubu

Transfer REKORD na pomolu: Mourinho izabrao prvu transfer metu za ljetnji shopping!

Ibrahimović je doživio bum otkako je napustio Manchester United i otišao u Los Angeles, na debiju je postigao dva spektakularna gola i izazvao euforiju diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Sa 62 golova na 116 nastupa, on je najbolji strijelac u povijesti švedske reprezentacije. Povukao se iz nacionalnog tima nakon Eura 2016. u Francuskoj, a ostaje još da se vidi da li je to definitivno bio kraj za Ibru.

Mnogo puta dosad je pokazao da je neuništiv, tako da ga ne treba otpisivati unaprijed, a najkasnije 4. lipnja ćemo definitivno saznati da li ćemo ga gledati u Rusiji, kada je i krajnji rok za slanje službenih popisa igrača. Do 14. svibnja savezi su dužni da pošalju preliminarske spiskove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!