Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 15 - 3.12.-6.12. (Pet-Pon)


Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Wolves - Liverpool   2   1,40 (bet365)

Dosad san puno pisa analzia o Liverpoolu pa više neću. Samo pogledajte moje prošle postove. Kao i u prošlom postu protiv Evertona mislim da je ovo još jedna glatka pobjeda Liverpoola. Pa zašto ne golovi? Mislim da je sigurnija opcija pobjeda Liverpoola jer Wolvesi u zadnje dvije utakmica iako nisu izgubili, nisu ni dali gola protiv pretposljednjeg Norwicha i pretpretposljednjeg Burnlya. Tako da mislim da je jedan gol Liverpoola dovoljan za pobjedu, a dva (1.50 bet365) i više nego dovoljno za 3 boda. 

Link to comment
Share on other sites

Paksi- Honved    over 2,5    1,45 (SuperSport)

Iako su prošlo kolo domaćini prvi puta podbacili što se tiče golova, vjerujem da će danas na svom terenu gdje je prosjek golova još veći svakako ispoštovati ovu granicu... A na ruku ide i gostujuća ekipa koja je takodjer u samom vrhu najefikasnijih ekipa... Ovo je čak potencijalna golijada, ali nekad to zna biti kontraefekt, no nadam se da danas to neće biti slučaj !

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use