-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
2. PŠ - Kolo 19 - 17.12.-20.12. (Pet-Pon)
-
Od Marko15 · Objavljeno
1x na Englesku...Sto bi rekao pokojni Stjepan Spajic.. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Imam ja sliku bele majice gde su Kolindine sise sasvim ok, ali ne mogu nikako da pronadjem onu mokru sliku -
Engleska vs Hrvatska, dupla sansa 1X Dajte, kolege molim vas. Necemo valjda dozvoliti da nas 14.000 registrovanih patriotskih fanatika na Forumu prevari. Nas Forum je u Hrvatskoj, i sada nam ovi patriotski fanatici ne dozvoljavaju da se kladimo da sveta Engleska nece izgubiti, majko moja. Slusate li vi sta ova patriotska sekta lupeta???? “Tako su nas podcenjivali i pre deset godina …. Mandzukic, Modric …. traa-laaa-laaaa… imamo tri medalje …. sisata Kolinda je plesala u svlacionici sa igracima … imamo Vuskovica …traa-laaa-laaa” A da je nas Forum registrovan u Paragvaju, onda nam tamo paragvajska patriotska sekta ne bi dozvolila da igramo duplu sansu 1X na Englesku protiv Paragvaja, majko moja Kakve veze sa kladjenjem ima to odakle smo? Jel’ vas veliki Bet365 pita odakle ste kada kod njih nesto uplacujete? Jel’ vas interesuje odakle je Bet365 kada postavlja kvotu na jedinicu na Spaniju protiv Saudijske Arabije sto se igra u nedelju? Dajte, molim vas, kakve veze sa danasnjom utakmicom od 21.00 casova ima mamin rucak, a nasa mama je u Hrvatskoj. Hocemo li da budemo patriote ili kockari? Hocemo li da razmisljamo da je domovina tamo gde je mamin rucak, a mama je u Hrvatskoj, pa onda necu da se kladim protiv Hrvatske, ili cemo da razmisljamo daj samo da prodje tiket, necu valjda da igram protiv kladionica, valjda oni znaju sta rade kada su dvojku na Hrvatsku kvotirali sa 4,75-5,00 Pre nego sto analiziramo sta da radimo danas sa englezima, najbolje da svi zajedno skinemo sa qurca taj patriotizam. Jeste li vi gledali rane filmove Lordana Zafranovica? Na primer, film “Okupacija u 26 slika”. Znate li vi o cemu je taj film? Znate li da je od svih gradova u bivsoj zajednickoj zemlji, bas Korenica prva promenila ime, pa se zvala po bravaru oz Kumrovca. Znate li vi, moje kolege sa Foruma, da je Zlatko Vujovic plakao sa celim Poljudom kada je stigla vest da je bravar iz Kumrovca umro? Znate li vi da je utakmica sa Zvezdom prekinuta i da je celi Poljud deset sati pevao da “necemo skrenuti sa puta koji je bravar iz Kumrovca smislio”? Ukljucujuci i sudije koje su to pevali. Znate li vi, moje kolege, da su kasnije dosla vremena da se toga stidi, pa je Korenica opet promenila svoje ime. Onda su dosla vremena da je patriotizam kada Sanja Trumbic peva “Danke Deutschland”, pa je ona bila patriota a Lordan Zafranovic i Zlatko Vujovic cirkusanti. O Perkovicu smo vec pisali. Patriotizam je i kada vi u skolskim knjigama zaboravite da unesete sta je Krbavska bitka, sta je Mohacka bitka, sta je Operacija Una, sta je bitka kod Szigetvara. Patriotizam je kada 14.000 registrovanih patriota na Forumu kazu danas necu nista da igram protiv Engleza, jer su nas kladionice podcenile, znaci NoBet, a kada Hrvatska bude igrala protiv Paname, necemo moci da zivimo od patriota, ima da nas napadnu kao pcele da uplacujemo na Hrvatsku. Nego najbolje da ja vama objasnim sta je zapravo pravi, stvarni patriotizam. Patriotizam je kada veliki Bet365 kao britanska kladionica, za evropsko trziste registruje brend na Malti ili Gibraltaru. Patriotizam je kada Novak Djokovic odluci da zivi u Monte Carlu ili Monacu, a istovremeno srbuje deset sati dnevno. Patriotizam je kada za slike sa Poljuda kada je ceo Split plakao za bravarom iz Kumrovca, kazete “… yebi ga, takva su bila vremena…” Patriotizam je kada Psiho, Predsednik Srbije, svaki put pred izbore, babama i dedama u Srbiji podigne penzije/mirovine. Patriotizam je kada vi nakon Drugog svetskog rata pobegnete iz Hrvatske u Cile ili Argentinu, pa onda sacekate devedesete, pa se vratite. Patriotizam je kada decu u skolama u Srbiji ucite da Srbija nije izgubila nijedan rat u kome je uvestvovala i da Kosovo nema svoju reprezentaciju, himnu i pozivni telefonski broj. Patriotizam je kada Novak Djokovic organizuje teniski turnir u Banja Luci i pri tome srbuje, a nece da potrosi svojih 100 eura vec ide kod Dodika da prosi novac Da zavrsimo sa patriotizmom za sva vremena. Patriotizam je kada gledas samo svoj interes. Jedno govoris, a drugo radis. Tacka. Nazoves Korenicu bravarovom kada to treba, a onda skines to ime, opet kada dodje drugo vreme. Snimas filmove protiv Nemacke ili italijana kada je vreme za to, a onda kada dodju druga vremena, pevas “Danke Deutschland”. Ogrnete srpsku zastavu i srbujete, a zivite tamo gde je porez najmanji, jer vam tako vise odgovara. Necete da se kladite protiv Hrvatske protiv Engleske jer su nas kladionice isto tako podcenile i pre deset godina, ali cemo se kladiti uz rasprodaju imovine kada dodje utakmica protiv Paname. Patriotizam je kada dodju jedna vremena, onda su srbi, hrvati i bosanci braca, a kada dodju druga vremena onda niko ne moze da razume kako je bilo moguce da sedamdeset godina zivimo zajedno. Patriotizam je kada kolega u svetoj Poslednjoj Sansi postavi duplu sansu 12 u golmanskim odbranama ili da nece biti crvenog kartona u utakmici zenske paragvajske lige. Eto, i to sam vam objasnio, sta je pravi patriotizam da se okreces i prilagodjavas vremenima, i da gledas samo sopstveni interes. Znaci ovako. Patriote pozivaju da se danas ne kladimo na engleze, vec da sacekamo Panamu, a ja pozivam da se danas kladimo da sveti englezi nece izgubiti, a za Panamu cemo videti. A vi odlucite, jeste li za vecinu ili za jedinoga na Forumu. Engleska Pa i oni su prosli kroz kvalifikacije bez poraza kao i Hrvatska. Sa tim sto su englezi pobedili svih osam utakmica gde su postigli 22 gola a primili nula. Dobro, malo je veca razlika u broju ukupnih ucesca na Svetskim Prvenstvima u korist Engleske sa osamnaest ucesca, ali ce patriote to vec resiti pricom da je Hrvatska mlada zemlja, posto se period kada je Zlatko Vujovic plakao za bravarom ne racuna u istoriju. Nije bas ni Engleska lose stajala na prethodnim Svetskim Prvenstvima. 2022-ge su ispali u cetvrtfinalu od Francuske (Kane promasio penal) dok su cetiri godine ranije ispali u polifinalu, pogodite od koga. Plus dva uzastopna Finala na evropskim prvenstvima 2020 i 2024 Ako gledamo malo siru sliku, i englezi i hrvati imaju svoje lige, travu i stadione. Jedni imaju Arsenal, gradjane, Liverpool, Chelsea i Aston Villu, drugi imaju Goricu i Lokomotivu. Jedni imaju London, drugi Zagreb. Jedni su medju poslednjima usli u Evropsku Uniju, a drugi su prvi iz nje izasli. Jedni imaju manje od 60 miliona stanovnika, a drugi manje od 4 miliona. Jedni su bili globalna svetska kolonijalna sila, a drugi su sekli svoju sumu i slali za Veneciju, sto sam morao prvi ja da objavim posto to ne pise u hrvatskim skolskim knjigama. Molim vas, razumite me danas. Ljut sam i ogorcen, sto za danasnju utakmicu imamo nula predloga za kladjenje, posto je nas Forum u Hrvatskoj. Znam da sam vas uznemirio i podigao pritisak, ali nije ni meni lako sa vasim patriotskim stavom, danas NoBet jer smo patriote, a protiv Paname necemo moci da zivimo od vas. Nismo patriotski Forum vec kladionicarski. Mozete da budete patriote i ako uplatite protiv Hrvatske. Sta fali Novaku Djokovicu sto jedno radi, a drugo govori. Srbuje, a zivi tamo gde mu odgovara, tamo gde mu je interes, a ne gde je mamin rucak. Plus ga cela zemlja obozava. Ljudi, Engleska je Engleska, a Hrvatska je Hrvatska. Premier League je Premier League, a Hnl je Hnl. Aston Villa je Aston Villa a Gorica je uvek Gorica. Volite Hrvatsku, niko vam ne brani. Ali, nemoj da bude, necu da se kladim protiv svete Engleske jer sam patriota, vec cekam Panamu. Malo je bez veze. Ja sam juce tek poceo da duplom sansom 1X na svetu Englesku, ali odvojeno, odvojio sam posebno jedinicu, a posebno X, nereseni ishod, praveci kalkulacije sta mi vise odgovara. Ali, ovo je tek pocetak. Danas cu najpre sacekati da vidim da li ce mi banka odobriti kredite, jer bih ovakve duple sanse na engleze da vezujem sa jedinicom na spance protiv arapa, bas bih da voleo da vidimo da li ce spanci i drugu uzastopnu utakmicu sa krsevima odigrati nereseno. I ja sam uznemiren isto kao i vi. Vi ste uznemireni sto sam se podsmevao Hrvatskoj, a ja sam uznemiren sto danas na nasem Forumu imamo nula analiza za utakmicu Engleska vs Hrvatska, posto je Forum u Hrvatskoj. Ali, nema veze. Ostajemo i dalje kolege sa Foruma, ostajemo internet-prijatelji. Yebes patriotizam. Nego, jeste li vi videli kakve sise ima Kolinda? Za medalju. Pronasao sam samo ovu sliku, ali se secam kao danas da je bilo, nekih slika iz hrvatske svlacionice kada je Kolinda plesala sa hrvatskim reprezentativcima i kada su se polivali sampanjcem, a Kolinda bila u nekoj beloj mokroj majici, majko moja. Samo se secam mokrih sisa i mokre bele majice, eeej zivote. Ako na Forumu ima nekog kolege koji ima dobro srce, pa makar neka je i patriota, samo neka nam postavi tu istorijsku sliku Kolinde u mokroj beloj majici i mokrim sisama. Ja sam pronasao samo ovu sliku. -
Od mesrine · Objavljeno
Hahaha nikakva misja rupa, tu sam ja kako god bilo Ja sam samo pitao koje su kvote bile prije prethodna dva svjetska prvenstva i kakvo je tada bilo misljenje o tim ekipama Hrvatske, a sto je bilo na kraju, odnosno, jasno mi je da se podcjenjuje, a podcjenjivalo se i tada i nije se vjerovalo a dogodilo se. Ako me pitas vjerujem li sada u finale, ne vjerujem, al se nadam, vjerujem li u prolaz grupe, vjerujem apsolutno, vjerujem li u prolaz iduceg protivnika, ovisi ko dode haha. U svakom slucaju hocu samo reci da je istina negdje u sredini, ne za precjenjivati ali bome nikako ni za podcjenjivati, a to sam ocekivao da ces raditi pa sam htio najavu no bet sam za cijelo prvo kolo apsolutno i to sam vec rekao, nema tu patriotizma -
Cekaj malo mesrine Hrvatska jeste igrala Finale i polufinale Svetskog Prvenstva, ali isto tako nije prosla ni grupu sa Italijom i Albanijom. I to se takodje desilo, i to je rezultat i to poslednji. Hrvatska je uz to bila jos i najgora ekipa medju najboljim treceplasiranima, i imala je nula pobeda na turniru. Ti si nama napisao da “se nadas da cemo dogurati cim dalje”, a od nas na Forumu se trazi da prognoziramo, odnosno da se dogovorimo sta da radimo sutra u realnom kladjenju. Mozes li nam reci sta danas da radimo u realnom kladjenju i sa realnom novcem, a ne cemu se ti nadas. Znamo svi cemu se svako nada u utakmicama svoje reprezentacije. Hteo si da kazes, za sada NoBet na Hrvatsku i tacka, a posle kada budem video kako igraju, onda cu odluciti da li da ti se podsmevam na tvoju analizu, ili da cutim i ostanem u misjoj rupi, zar ne?
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts