Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Posljednja Šansa - Isplata Nagrada 2021/2022


Recommended Posts

Kako smo došli do zadnjeg kola Posljednje šanse 2021/2022 želim se zahvaliti @LeonardoDrugi bez kojeg ovo fantastično natjecanje ne bi postojalo te @IzudinB koji je odradio ogroman posao pravovremeno otvarajući teme za svako kolo, vodeći statistiku za sve nas i osiguravajući da sve bude po pravilima natjecanja. 

Hvala svima sudionicima Posljednje šanse a za sljedeću mogu samo obećati da ćemo se potruditi da natjecanje bude još bolje.

Nagrade za 550€ za pobjednika Posljednje šanse (Prva liga) te od 300€ za drugo plasiranog u Posljednjoj šansi (Prva liga) će biti isplaćena po završetku zadnjeg kola budući da u Prvoj ligi imamo dramatičnu završnicu i pobjednik se još ne zna. 

Nagrada od 150€ za prvo plasiranog u Drugoj ligi je isplaćena @unkdy-u u ponedjeljak. @unkdy je imao impresivan rezultat ove sezone i zasluženo će se natjecati u Prvoj Ligi Posljednje Šanse sljedeće sezone. 

Kako bi pokazali koliko cijenimo ovo natjecanje te nagradili upornost onih koji su nastavili igrati natjecanje do posljednjih kola odlučili smo sa simboličnih 20€ nagraditi članove (11 članova) druge lige koji će biti kontaktirani preko privatnih poruka kako bi preuzeli nagradu isključivo preko Skrilla pred finale Lige Prvaka. Rok za podizanje nagrada je 7 dana (zaključno sa 3.6.), a sve upute oko preuzimanja nagrada u privatnim porukama dobit će sljedeći članovi:

@BoskoBuha, @Guts1950, @sestincan, @bruno34, @Leedsfan, @jansavc, @nidjeveze, @risretto, @nutrija, @fic, @tome1993, @Marko15 

 

 

Tagiram sve koji su sudjelovali u natjecanju te pozivam iste da sudjeluju i sljedeće sezone te budu uporni :)

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @Rome, @tome1993 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic
  • Goksim unpinned this topic
“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use