NaslovnicaVijestiAgent: On više nikada neće igrati u Engleskoj ili nekoj drugoj vrhunskoj...

Agent: On više nikada neće igrati u Engleskoj ili nekoj drugoj vrhunskoj ligi

Agent sa iskustvom iz Premier lige je rekao: On više nikada neće igrati u Engleskoj ili nekoj drugoj vrhunskoj ligi. Osuđeni pedofil Adam Johnson nikada više neće igrati u Premier ligi, kaže nogometni agent.

Agent

Bivša zvijezda Sunderlanda, koji je imao platu od 60.000 funti, prije nego što su ga proglasili krivim za zavođenje tinejdžerke, vjerojatno će se morati preseliti u Aziju ako želi nastaviti svoju nogometnu karijeru nakon što bude pušten iz zatvora.

Agent, koji ima veliko iskustvo u radu sa nogometašima Premier lige, rekao je za Chroniclelive da niti jedan klub iz Velike Britanije više neće prići ni blizu Johnsona.

“Vjerojatnost je da nikad neće igrati nogomet na vrhunskoj razini, makar ne u Velikoj Britaniji”, rekao je agent.

[su_bonus]

“Niti jedan klub u Premier ligi ga sada neće ni dotaknuti. Sponzori su vrlo oprezni i zbog velikog oslanjanja na sponzore, veliki klubovi ga neće ni pogledati.”

Agent je također objasnio da Johnson neće moći da igra za timove u Americi i Australiji, zbog njegove osude.

Bivši Sheffield Unitedov igrač Ched Evans se borio da bude potpisan nakon što je izašao iz zatvora zbog silovanja. Velški napdač je na kraju oslobođen i završio je u momčadi iz četvrte Engleske lige, Chesterfield.

Za Chroniclelive, agent je rekao: “Čak i klubovi iz nižih liga će razmišljati o svojim ženskim navijačima i svojoj reputaciji. Klub prijateljski prikladan za obitelj, realno ga ne može dovesti.”

Jedina nada da ponovo zarađuje pristojan novac, Johnson će morati da pređe u inozemstvo, ali ima puno zemalja gdje on neće biti dobrodošao.

“Taljand ili Singapur bi bile najbolje zemlje za njega”, objasnio je agent.

“On bi trebao otići tamo, držati glavu spuštenom i zarađivati pristojan novac ako može. Igranje za bilo koji tim u Velikoj Britaniji ne bi bilo dobro za njega. U bilo kojoj utakmici u gostima, on bi bio izviždan i to nije dobro za tim.”

Clare Phillipson iz “Wearside Women in Need” je zabrinuta da bi Johnsonov povratak mogao biti bolji od očekivanog.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mi vjerujemo da kada je netko odslužio svoju zatvorsku kaznu i netko tko se istinski kaje, on bi trebao biti sposoban za rehabilitaciju i da nastavi sa svojim životom.”

“Mislim da postoji razlika između rehabilitacije i tretiranja kao junaka, što se događa sa nogometašima, jer su oni uzori. Možemo li zaista očekivati da će ljudi navijati za njega?”

Uz svaki ugovor koji potpiše za bilo koji klub, Johnson će morati potpisati registraciju seksualnih prijestupnika, što znači da će biti nadgledan kada se druži sa mlađim navijačima.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Johnson je osuđen na pet godina zatvora u 2016. godini, ali bi mogao biti pušten na slobodu za oko godinu dana, to bi bilo nešto kao uvjetna sloboda. Zaista žalosno što je sebi dopustio.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!