NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Sanchez i Ozil nisu na prodaju ovog ljeta

Arsene Wenger: Sanchez i Ozil nisu na prodaju ovog ljeta

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je da klub nema namjeru ovog ljeta prodati nogometaše Alexisa Sanczea i Mesuta Ozila, prenio je Sky Sports. Shancez i Ozil kojima na kraju sljedeće sezone ističu ugovori s Arsenalom i do sada su odbili da produže suradnju s klubom. Za Sancheza su navodno zainteresirani Manchester City i Chelsea.

ovog ljeta

Wenger, koji je početkom tjedna produžio ugovor s Arsenalom na dvije godine, mora pojačati momčad za narednu sezonu, ali bi ekipa sigurno bila slabija u slučaju odlaska dvije najveće zvijezde kluba.

“Svi će ostati u klubu ovog ljeta i nadam se da će produžiti ugovore”, rekao je Wenger.

>>Buffon: Imaću još jednu priliku da osvojim Ligu prvaka

Upitan o mogućnosti da klub proda Sancheza i Ozila, trener je odgovorio: “Ne. Ne možemo oslabiti klub i oslabiti momčad. Želimo da pojačamo tim. Jedino ako pronađemo igrača iste kvalitete i ako njih dvojica apsolutno žele otići iz Arsenala”.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

“U ovom trenutku mislim da će ostati. Mi smo koncentrirani na to da tim ostane na okupu i da vidimo kako ćemo ga pojačati. Kada potpišeš ugovor, obavežeš se da do posljednjeg dana daješ sve od sebe. U interesu svakog igrača je da uvijek igra nogomet, a čak i više kada se bliži kraj ugovora. Ako si pobjednik, želiš da pobijediš kad god igraš.”, rekao je Wenger.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!