NaslovnicaVijestiBale ovom izjavom naljutio navijače Irske i Srbije

Bale ovom izjavom naljutio navijače Irske i Srbije

Bale ovom izjavom naljutio navijače Irske i Srbije

Najbolji velški nogometaš Gareth Bale vjeruje da njegov tim može završiti na prvom mjestu kvalifikacijske skupine D za plasman na Svjetsko prvenstvo. Tri kola prije kraja Velšani su treći na tabeli sa četiri poena manje od Srbije, dva od Irske, ali zvijezda Real Madrida vjeruje da se zaostatak može nadoknaditi.

izjavom naljutio

“Imamo tri finala do kraja, ukoliko sve pobijedimo imamo veliku šansu da budemo prvi i izbjegnemo baraž utakmice. Duel s Moldavijom je bitan, imamo samopouzdanje i spremni smo. Bit će teško, ali ako osvojimo tri boda bit ćemo u odličnoj poziciji.”, rekao je Bale.

[su_cashout]

Najbolji velški igrač ističe da ne bi ni igrao da misli da “zmajevi” nemaju kvalitetu da izbore mjesto na Svjetskom prvenstvu.

“Vjerujemo da možemo ići u Rusiju, a sada se najvažniji dio kvalifikacija počinje.”, kazao je Bale

Reprezentacija Walesa od 20:45 igraju u gostima sa Moldavijom, baš kao što Srbija igra u Dublinu protiv Irske.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!