NaslovnicaVijestiBarca i Real u problemima - ozljede Busquetsa, Modrića i Marcela

Barca i Real u problemima – ozljede Busquetsa, Modrića i Marcela

Sergio Busquets, veznjak Barcelone, te Marcelo i Luka Modrić, nogometaši Reala, pretrpili su ozljede koje će ih neko vrijeme odvojiti od terena.

ozljede

Marcelo je ozlijedio zadnju ložu lijeve noge u subotu na utakmici protiv Malage u španjolskom prvenstvu, zbog čega je izašao iz igre u 26. minuti.

Klub nije naveo koliko dugo će odsustvovati brazilski lijevi bek, ali su mediji prenijeli da će pauzirati najmanje mjesec dana.

Luka Modrić je zamijenjen u 79. minuti zbog boli u desnoj nozi, a testovi su pokazali da ima problem sa primicačem.

On bi trebao vratiti treninzima za tjedan dana.

Njih dvojica će sigurno propustiti revanš utakmicu četvrtfinala Kupa kralja, koju će Real u srijedu igrati protiv Selte.

Sergio Busquets je ozljedu zadobio u finišu utakmice protiv Eibara i na nosilima je morao napustiti teren.

On je ove sezone nastupio na 27 od 32 utakmice Barcelone.

Zbog ozljede skočnog zgloba Busquets će sigurno propustiti utakmice protiv Real Sociedada u Kupu kralja, Betisa, Athletic Bilbaa i Deportivo Alavesa u La Ligi, a najvjerojatnije će biti spreman za utakmicu s PSG u Ligi prvaka 14. veljače.

Barcelona je trenutno treća La Ligi sa 41 bodom iz 19 utakmica, dok je prvi Real Madrid sa 43 boda iz 18 mečeva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!