NaslovnicaVijestiBarcelona pratila zvijezdu Uniteda u utakmici protiv Benfice: On bi bio idealno...

Barcelona pratila zvijezdu Uniteda u utakmici protiv Benfice: On bi bio idealno pojačanje za Katalonce

Barcelona se snažno usredotočila na utakmicu protiv Olympiakosa u srijedu, gdje su pobijedili sa 3-1 unatoč tome što je Gerard Pique dobio crveni karton u prvom poluvremenu, ali njihov tehnički direktor Robert Fernandez nije gledao utakmicu na Nou Campu.

Barcelona pratila

Umjesto toga, katalonske novine Mundo Deportivo su napisale kako je Fernandez bio u Lisabonu, gdje je gledao Benficu protiv Manchester Uniteda i da to nije bilo samo zato što voli jedan od ovih klubova, nego su pratili jednog igrača Manchester Uniteda.

Mundo Deportivo je izvijestio Barcelonin interes za Anthony Martialom ranije ovog mjeseca i kažu da je Francuz u utakmici protiv Benfice bio skautiran.

Martial je sezonu započeo u odličnoj formi, unatoč tome što mu nije bila zajamčena prva momčad pod vodstvom Jose Mourinha.

[su_live_koeficijenti_v2]

Bio je na klupi u utakmici Benfice i Uniteda, no zamijenio je Marcus Rashforda u 76. minuti susreta nakon što je Englez postigao nevjerojatan gol za vodstvo iz slobodnog udarca.

Martial je bio povezan sa prelaskom u Sevillu i Tottenham, no izgleda da se sada ustabilio i osvojio Jose Mourinha svojim igrama.

U 11 utakmica ove sezone on je postigao pet golova i osvojio nagradu za igrača mjeseca u rujnu.

S obzirom na Martialovu dob i kvalitetu, bio bi idealno pojačanje za Barcelonu sljedećeg ljeta, a Mourinho bi se koristio Monacovim omladinskim proizvodom u rotacijskom sustavu sa Marcus Rashfordom, što bi moglo igrati ključnu ulogu u njegovoj odluci da li da ostane ili ode sa Old Trafforda.

[su_no1forfootball]

Nakon što je napravio svoj prelazak u Manchester United u ljeto 2015. godine, što je rezultiralo početnom naknadom od 36 milijuna funti i raznim klauzulama, Martial je postigao 30 golova u 102 nastupa, uključujući 17 u prvoj sezoni u Engleskoj.

Ako se ovaj transfer dogodi i Martial se preseli na Nou Camp, povezao bi se sa kolegom iz reprezentacije Ousmane Dembeleom, koji je prešao u Barcelonu iz Borussije Dortmun za 105 milijuna eura plus 40 milijuna prijavljenih bonusa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!