NaslovnicaVijestiBarcelona i Real Madrid "vode rat" za ovog igrača

Barcelona i Real Madrid “vode rat” za ovog igrača

Barcelona i Real Madrid žele pojačati svoj napad sa zvijezdom RB Leipziga, Timo Wernerom.

Barcelona i Real Madrid

Nakon što je prošle sezone potpisao iz Stuttgarta za samo 8 milijuna funti, njemački reprezentativac je uživao u fantastičnoj sezoni nakon što je u postigao 21 gol u 31 utakmici.

Sada giganti La Lige prate njemačkog napadača, koji je već ove sezone postigao šest golova u devet utakmica na svim natjecanjima.

Prema španjolskim novinama Mundo, oba kluba smatraju Wernera kao vrijednim dodatkom kako bi pojačali svoje napade.

[su_no1forfootball]

Sportski direktor Barce Robert Fernandez je dugo pratio 21-godišnjakinja i nastavlja to raditi i ove sezone.

Madrid još uvijek treba da zamijeni Alvaro Moratu koji je otišao u Chelsea za 70 milijuna funti, dok je Barcin Paco Alcacer razočarao od dolaska iz Valencije prošlog ljeta.

Werner je još uvijek atraktivan za oba kluba, s obzirom da njemački reprezentativac nema klauzulu o oslobađanju u svom ugovoru.

Iako je 21-godišnjak potvrdio da je sretan u Leipzigu, gdje ima ugovor do 2020. godine, napadač je priznao kako želi ostvariti ambiciju pridruživanja većem klubu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Werner je ovog ljeta bio cilj Liverpoola, koji je već potpisao njegovog njemačkog kolegu Naby Keitu.

Leipzigova zvijezda već ima šest golova u osam internacionalnih utakmica, uključujući tri na konfederacijskom kupu koje su ga ovog ljeta u Rusiji napravile najboljim strijelcem turnira.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!