NaslovnicaVijestiBilić poludio zbog primljenog gola, žestoko izvrijeđao suca!

Bilić poludio zbog primljenog gola, žestoko izvrijeđao suca!

West Ham je ostao bez pobjede u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a Slaven Bilić je izvrijeđao suca jer je smatrao da je načinjen prekršaj nad njegovim vratarom.

 izvrijeđao suca

“Čekićari” su remizirali protiv West Bromwicha (2:2) na svom stadionu, a bivši hrvatski izbornik žestoko je odreagirao kod izjednačujućeg pogotka gostiju te izvrijeđao suca.

Menadžer West Hama uzeo je mikrofon te ga bacio na travnjak, a sucu Michaelu Oliveru vikao: ‘Ti si jeb… idiot.’

Nije se Bilić smirio ni kasnije kada je davao izjave.

“Igrali smo fantastično. Primili smo rani gol, ali nakon toga smo bili dobri, opasni, a u drugom poluvremenu igrali smo samo mi.”

[su_betathome200e]

“Što nije bilo u redu? Sve. Ja sam prvi koji će reći da je sudački posao težak i da se uvijek može pogriješiti. Možete živjeti s jednom, možda dvije, ali ne sa svima. Šutio sam dosad, više ne želim.”

“Grozno se osjećaj. Suđenje je bilo očajno. Neću razgovarati s njim. Stvarno ne razumijem ovo danas. Svaka odluka je bila protiv nas. Poništen nam je gol zbog zaleđa. Ljudi s klupe tvrde da nije bio, a kada sam to rekao pomoćniku, rekao je da je zbog prekršaja. Nisam ga pitao kojeg.”

Bilić je rekao da ga nije briga za kaznu koju bi mogao dobiti zbog komentiranja suđenja.

“Ne vidim zašto bih bio kažnjen. Mislim da samo dovoljno kažnjen već danas.”, dodao je Bilić.

 

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!