NaslovnicaVijestiCarroll: "Googlao" sam suigrače u Liverpoolu, nisam bio spreman ići

Carroll: “Googlao” sam suigrače u Liverpoolu, nisam bio spreman ići

Engleski nogometaš Andy Carroll otkrio je kako je svojevremeno morao da “googla” suigrače kada je dolazio u Liverpool, te da nije bio spreman da mijenja klub.

spreman

Sadašnji napadač West Hama je u siječnju 2011. godine za 40 milijuna eura došao na Anfield, što je u to vrijeme bio rekordan iznos za nekog britanskog igrača. Ispostavilo se da je to bio jedan od najvećih promašaja u povijesti Liverpoola.

“Kada sam helikopterom išao ka Liverpoolu, morao sam na telefonu “googlam” i vidim tko igra za taj tim. Znao sam Gerrarda i nekoliko momaka, a volio sam Newcastle i nisam bio spreman ići. To je bio šok za mene”, iznenadio je sve Carroll pričom za Daily mail.

Carroll je dodao da je bio premlad za veliki klub kao što je Liverpool, i da mu je laknulo kada je potpisao za West Ham.

“Imao sam 22 godine, nikada ne bih mogao da se pronađem u Liverpoolu. Došao sam u West Ham i osjećao sam se kao kod kuće, odnosno kao u Newcastleu”, poručio je 28-godišnji nogometaš.

Carroll je za nešto više od sezonu i pol u Liverpoolu postigao 11 golova na 58 utakmica, a kasnije je prešao u West Ham na posudbu, a potom i trajno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!