Četvorica igrača Leicestera izdali Ranierija

Ranieri nije više trener Leicestera, a navodno, izdali su ga četvorica igrača, koja su tražila od predsjednika kluba da bude smijenjen.

izdali

Claudio Ranieri je čovjek koji je prošle sezone napravio pravu senzaciju osvajanjem titule prvaka Engleske s Leicesterom. Ipak, talijanskom stručnjaku to očito nije bilo dovoljno kod čelnika kluba jer je prvom prilikom dobio otkaz. Nakon rezultatske krize u domaćem prvenstvu vlasnik “Lisica” Vichai Srivaddhanaprabha odlučio se zahvali na suradnji Ranijeriju.

Engleski mediji prenijeli su da se Srivaddhanaprabha nalazio u jednom luksuznom hotelu u Londonu gdje je svojim poznanicima rekao da će Talijan dobiti otkaz.

“Bili smo u luksuznom hotelu u Londonu i on se ponašao kao i prije. Rekao nam je da će Ranieri dobiti otkaz, ali nitko ga nije ozbiljno shvatio. Nakon toga uzeo je račun i platio bocu vina koja je koštala pola milijuna funti. Nekoliko sati poslije toga saznali smo da Claudio više nije trener Leicestera “, rekao je jedan od gazdinih poznanika.

Spekuliše se is imenima igrača, koji su izdali Ranierija. Navodno riječ je o kapetanu Wesu Morganu, golmanu Kasperu Schmeichelu, vezisti Marcu Albrightonu i možda i najvećoj zvijezdi momčadi Jamieju Vardyju.

Mediji na Otoku navode da su spomenuta četvorica, u utorak, dan prije meča sa Sevillom u Ligi prvaka bila kod predsjednika Leicestera i zatražila da Ranieri bude smijenjen.