NaslovnicaVijestiChelsea poslao ponudu od 25 milijuna funti za veznjaka iz Premier lige

Chelsea poslao ponudu od 25 milijuna funti za veznjaka iz Premier lige

Chelsea poslao ponudu od 25 milijuna funti za veznjaka iz Premier lige. Nakon poraza u Community Shieldu i prvoj utakmici u Premier ligi kod kuće, Antonio Conte očajnički želi dodati još jedno pojačanje svojoj momčadi prije kraja prelaznog roka.

Chelsea poslao

Prvaci Premier lige već su uložili veliki dio novca u svoju momčad, gdje su potrošili preko 120 milijuna funti na dovođenje Alvaro Morate, Tiemoue Bakayokoa i Antonio Rudigera na Stamford Bridge.

Ipak, sa odlaskom John Terryja, Nemanje Matića i potencijalnim odlaskom Diego Coste, kao i Asmir Begovića, Nathan Akea i Nathaniel Chalobaha, Conte u svojoj ekipi nema dovoljno igrača sa kojima bi mogao praviti rotacije kada su neki iz prve postave umorni, što je postalo sve uočljivije rijekom proteklog tjedna.

[su_bonus]

S Eden Hazardom, Tiemoueom Bakayokom, Pedrom i Victor Mosesom van terena, zbog ozljeda i suspenzija, Chelsea je izgubio kod kuće protiv Burnleya, gdje su dobili i dva crvena (Gary Cahill i Cesc Fabregas), što znači da ni oni također neće biti dostupni idući tjedan kada putuju na Wembley da igraju protiv Tottenhama.

Naime, Wembley je sada Tottenhamov domaći teren, jer je White Hart Lane u izgradnji.

Conte je postao frustriran nedostatkom napretka Chelseajevog odbora kako bi osigurali neke svoje najbolje mete, ali sada se nada da će dovesti još najmanje tri pojačanja do 31. kolovoza.

Druga ponuda za Leicesterovog veznjaka, Danny Drinkwatera je spremna nakon što su Plavci počeli sa početnom ponudom od 15 milijuna funti prošlog tjedna.

Chelsea će svoju ponudu za igrača Lisica podići na 25 milijuna funti kako bi ponovo ujedinio N’Golo Kantea sa bivšim suigračem sa kojim je osvojio Premier ligu 2016. godine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

27-godišnjak je zainteresiran za napuštanje Leicestera, gdje se Conte nada da će uvjeriti Lisice da prihvate tu ponudu od 25 milijuna funti.

Prema Telegraphu, Conte je zadržao interes za Drinkwatera od prošlog ljeta, kada je prvobitno postao zainteresiran za njega i doveo njegovog suigrača iz veznog reda Kantea na Stamford Bridge.

Također pročitajte: Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

Drinkwater je napravio 218 nastupa za Leicester u njegovih šest godina provedenih u klubu, gdje je postigao 14 golova i osvojio Premier ligu i Championship tijekom svog vremena na King Power stadionu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!