NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri tvrdi da zna tko je glavni krivac za njegov otkaz

Claudio Ranieri tvrdi da zna tko je glavni krivac za njegov otkaz

Claudio Ranieri tvrdi da zna tko je glavni krivac za njegov otkaz. Što god se dogodi od sada i do kraja sezone, jedna od najvećih tema razgovora svih ljubitelja nogomet u 2016/17 sezoni će bez sumnje biti odluka Leicestera da smijeni Claudio Ranierija.

Claudio Ranieri tvrdi

Samo nekoliko mjeseci nakon što je odveo listice ka osvajanju povijesnog naslova Premier lige, popularni talijanski trener se našao pred otkazom nakon spektakularno loše obrane naslova.

Gledajući formu Leicestera prikazanu do njegovog otkaza, možete vidjeti da je nešto trebalo promjenu, ali okolnosti u kojima je Ranieri razriješen dužnosti je ostavio gorak okus u ustima svih navijača širom svijeta.

[su_euro_soccer_bonus]

Naravno, budući da je Craig Shakespeare preuzeo, njihova sreća je uveliko poboljšana, a sada izgleda kao ekipa koja će imati dovoljno snage da pobjegne iz te zone ispadanja u potpunosti, gdje se također raduju utakmici protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka večeras.

Nakon njegove smjene, bilo je nekoliko izvješća da je sve to krivica igrača, ali neki od njih su govorili javno i negirali te glasine.

Ranieri ne vjeruje u ovu verziju događaja, ali čini se da misli da je netko iza scene.

Govoreći kao gost na Sky Sports, 65-godišnjak je ispitivan što se to dogodilo na King Power stadionu ranije ove godine.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Čini se da on vjeruje da postoji netko iza svega ovoga i netko tko je želio da on dobije otkaz, ali da se spasio osvajanjem titule i poslije toga kada su stvari krenule na dolje, taj netko je možda čak i pogurao da se sve ovo dogodi.

“Slušam mnogo priča o ovome, to je možda netko iza mene tko me pogurao.”

“Imao sam mali problem prije godinu dana, a mi smo osvojili titulu. Možda ove godine kada smo izgubili, oni su me pogurali i smijenili.”

Na pitanje o tome tko je osumnjičen, on je odgovorio: “Ja sam ozbiljan čovjek, odan prije svega, ono što moram reći, kažem licem u lice.”

“Ne vjerujem da su to bili igrači. Ne mogu vjerovati da igrači nisu željeli dati svoj maksimum.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Možda kada ste sigurni posljednji meč, početak sezone se toliko koncentrišete da budete čvrsti i jaki.”

“Ali kada se vratite nakon osvajanja titule, situacija je potpuno drugačija. Ne vjerujem da su me moji igrači izdali. Ne, ne, ne.”

I dok je jasno da Ranieri ima svoje teorije o tome što se dogodilo, on će dodati elegantni dodir navodeći da će Leicester ostati u njegovom srcu dugo vremena.

Također pročitajte: Juventus v Barcelona: Stara dama blagi favorit, dok se Barcelona bori za dosljednost

“Rekao sam da je moja najveća greška što sam vjerovao svojim igračima prije nego što sam dobio otkaz, ali nakon što sam dobio otkaz shvatio sam da sam u pravu što sam održavao ove igrače. Bio sam u pravu.”

“Nije bilo lako dobiti otkaz. Naravno, Leicester će biti u mom srcu cijeli život. Osovjio sam mnogo stvari širom Europe, ali nikada naslov. Ova put sam osvojio i naslov.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!