NaslovnicaVijestiCoutinho: Ostao sam u Liverpoolu zbog titula

Coutinho: Ostao sam u Liverpoolu zbog titula

Zvijezda Liverpoola, Philippe Coutinho, izjavio je da je ostao u Liverpoolu jer vjeruje da pod Kloppovim vođstvom Redsi mogu osvajati titule.

ostao

Da se ne bi ponovio “slučaj Suarez” i prodaja najboljeg igrača, Liverpool je odlučio da se osigura. Produžili su ugovor s Phillipeom Coutinhom (24) do 2022. godine i ujedno ga načinili najplaćenijim igračem sa 150.000 funti tjedno.

“Potpisao sam novi ugovor i u tome je jasna poruka. Vjerujem u menadžera koji je rođeni pobjednik, svi imaju povjerenja u Klopa. Vjerujem u ono što radi i svi smo uvjereni da će nas odvesti do titule. To je razlog što sam ostao i to je ono što želimo učiniti”, jasan je Coutinho.

Da bi ove sezone imali šansu za to morat će pobjede Chelsea sutra i smanje zaostatak sa 10 na sedam bodova. Pogotovo kada se uzme u obzir serija loših rezultata u domaćem prvenstvu (dva remija i poraz od Swanseaja kao i ispadanja iz Liga i FA kupa.

“Svi smo bili razočarani nakon takvih rezultata, ali moramo se podignemo za Chelsea, to je vrlo važan meč. Imamo dobru priliku da se vratimo na pobjednički kolosijek i uradićemo sve što možemo da bismo u tome uspjeli.”

Brazilac je na kraju još jednom ponovio da ima puno povjerenje u njemačkog stručnjaka.

“Ne radi se o jednom lošem tjednu, koliko god da je on zaista loš, već o budućnosti ovog tima. Klub je vrlo ambiciozan, igrači i stručni stožer su fokusirani i svi želimo da se vratimo u staru formu. Gledamo širu sliku i svi vjerujemo da možemo osvajamo titule pod Klopovim vodstvom, uvjereni smo da će se to dogoditi”, zaključio je Coutinho.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!