NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ponovo postao otac: Navodno je dobio blizance i dao im...

Cristiano Ronaldo ponovo postao otac: Navodno je dobio blizance i dao im imena koja nose brojni Hrvati

Cristiano Ronaldo ponovo postao otac. Navodno je dobio blizance i dao im imena koja nose brojni Hrvati. Cristiano Ronaldo je navodno postao otac blizanaca. Dječak i djevojčica, Eva i Mateo, rođeni su u četvrtak prema izvještajima iz Portugala.

Cristiano Ronaldo ponovo

Nije bilo neposredne službene potvrde vijesti od nogometaša ili njegovog agenta. No, nekoliko portugalskih web stranica i novina, uključujući vodeće porugalske novine Correio da Manha su izvjestile ovu priču.

The Sun je u nedelju izvijestio da je Ronaldo u ožujku trebao postati otac blizanaca.

Rekli su je da je ‘surogat’ majka živjela na zapadnoj obali SAD-a i da očekuje bebe vrlo brzo.

[su_euro_soccer_bonus]

Ronaldo, koji je trenutno u vezi sa ljepoticom Georginom Rodriguez, zapanjio je svijet u srpnju 2010. objavljujući na Twitteru i Facebook da je postao otac.

Cristiano Ronaldo Jr., poznat kao Cristianinho, sada ima šest godina.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ponosna baka djeteta, Dolores Aveiro otkrila je u odobrenoj biografiji, objavljenoj u srpnju 2014. godine u Portugalu, kako je podigla dijete iz privatne bolnice na Floridi.

Također pročitajte: Island v Hrvatska: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

Ronaldova obitelj uvijek je odbila razgovarati o tome, da li je njegov sin rođen od ‘surogat’ ili zamjenske mame, unatoč tvrdnjama bivše dadilje da joj je sestra Katia rekla da on ima dvije mame Meksikanke.

No, to je posebna priča. Sada je Ronaldo navodno ponovo postao otac blizanaca koje je navodno rodila ‘surogat’ majka, a imena djece su Mateo i Eva. Ovo je, možemo još jednom reći navodno Ronaldova tajna koju još uvijek nije podijelio sa ostatkom svijeta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!