NaslovnicaVijestiCrvena Zvezda otkrila ko će ih voditi naredne sezone

Crvena Zvezda otkrila ko će ih voditi naredne sezone

Crvena Zvezda otkrila ko će ih voditi naredne sezone! Nakon šokantnog poraza od Voždovca i vjerovatno izgubljene titule, Crvena Zvezda uručila je otkaz treneru Miodragu Grofu Božoviću. Za privremenog trenera imenovan je Djurovski, koji će ekipu voditi do kraja sezone, a kao novi trener Zvezde od početka naredne sezone spominje se slovenac, Matjaž Kek.

Crvena Zvezda otkrila ko će ih voditi naredne sezone

Kako saznajemo iz povjerljivog izvora, strateg Rijeke je prosle sedmice postigao verbalni dogovor sa prvim čovjekom Zvezde, Zvezdanom Terzićem. Slovenski stručnjak koji sa mnogo uspjeha vodi NK Rijeku, od iduće sezone bi tako trebao postati prvi čovjek nekadašnjeg prvaka Evrope.

Izvori takodje otkrivaju, da Kek nije zadovoljan u Rijeki te da nije sve tako bajno i sjajno kako izgleda. Bez obzira što će vjerovatno postati hrvatski prvak sa Rijekom, on je jednom izjavio da mu se ne svidja politika kluba, te stalna promjena igračkog kadra. Takodje je rekao da nekada kada udje u svlačionicu, neke igrače čak i ne poznaje, te da su dovedeni bez njegovog znanja.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ali nakon poraza od Voždovca pojavio se problem. Kek je dogovorio sve sa Zvezdom kada su bili na prvom mjestu i kada je sve govorilo da će upravo oni postati prvaci. U medjuvremenu i Rijeka je izgubila od Lokomotive pa je tako i u Hrvatskom prvenstvu sve otvoreno. On je sada fokusiran samo na Rijeku i želi im donijeti dugo isčekivanu titulu prvaka. Zvezda će sezonu završiti na drugom mjestu i Keka bi umjesto kvalifikacija za Ligu prvaka, očekivale kvalifikacije za Europa ligu.

>> Ko se sve bori za zlatnu kopačku? Iznenadit ćete se kada vidite ko je na drugom mjestu

Sve će biti jasnije u narednim danima. Da je Zvezda ostala na prvoj poziciji, Kek bi došao u Beograd i ako bi sa Rijekom osvojio titulu, a ovako teško da će napustiti Kantridu, naravno ukoliko postane prvak.

Podsjetimo, Kek je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener na ovim prostorima. Reprezentaciju Slovenije je odveo na SP 2010 godine i zamalo je prošao grupu, ali mu je planove pokvario Landon Donovan kada je postigao pogodak protiv Engleske u 93. minuti susreta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!