NaslovnicaVijestiDiego Costa postaje jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta

Diego Costa postaje jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta

Kako stvari stoje, Diego Costa će postati jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta, pošto je nadomak potpisa za kineskog superligaša Tianjin Quanjian.

jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta

Rastanak Diega Coste i Chelseaja u lipnju više nije samo u sferi nagađanja. Španjolski reprezentativac brazilskog podrijetla potpisao je predugovor sa kineskim prvoligašem Tianjin Quanjianom, i postat će jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta, pošto će imati zagarantiranih 30 milijuna eura po sezoni.

Centarfor Bluesa je dogovorio trogodišnju suradnju s ekipom čiji je trener Talijan Fabio Cannavaro, a stanovnik najmnogoljudnije zemlje bit će od ovog ljeta. Kako navode engleski mediji, zamjena za Costu bi trebao biti Španjolac Alvaro Morata, napadač Reala, koji ima status rezerve Francuzu Karimu Benzemi u “kraljevskom klubu”.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Diego Costa je svoju nogometnu karijeru počeo u portugalskoj Bragi, a igrao je u omladinskim kategorijama Barcelone. Iz Brage je 2007. godine prešao u Atletico Madrid koji ga je slao po pozajmicama (nazad u Bragu, Celta i Albacete), a zatim prelazi u Valladolid. Iz Valladolida nazad se vraća 2010. godine u Atletico Madrid u kojem je sjajno igrao i u 94 nastupa postigao 43 pogotka.

Evo šta je sudac rekao Ronaldu kad ga je pitao je li bio u zaleđu

Xavi: Ovo šta je najveći problem Cristiana Ronalda

Chelsea ga je kupio 2014. godine za 32 milijuna eura, a potpisao je ugovor na pet godina i sedmičnu plaću od 150.000 funti.

Costa (28) je u Chelseaju na 85 prvenstvenih mečeva postigao 51 gol. Sa Bluesima je 2015. osvojio Premier ligu i Liga kup.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!