NaslovnicaVijestiEden Hazard objasnio zašto ne želi biti kapetan Chelseaja

Eden Hazard objasnio zašto ne želi biti kapetan Chelseaja

Eden Hazard objasnio zašto ne želi biti kapetan Chelseaja. Eden Hazard je možda nedavno propustio nagradu za PFA igrača godine svog suigrača N’Golo Kantea, ali se ne osjeća loše zbog toga.

Eden Hazard objasnio

“To je potpuno zasluženo”, rekao je Hazard za Sky Sports. “Im ao je sjajnu sezonu sa Leicesterom, a zatim i ove sezone.”

“Vi znate da trofej većinu vremena odlazi igraču koji postiže golove ili asistencije i donosi pobjede na utakmicama, ali N’Golo je to promijenio. Ne postiže golove i asistencije, ali čini fantastičan posao na terenu. Zaslužio je da pobijedi.”

Ipak, Hazard ima svako pravo da bude zadovoljan vlastitim nastupima ove sezone.

Nakon razočaravajuće sezone 2015/16, belgijska zviejzda se vratila u svoju najbolju formu pod vodstvom Antonio Contea, postigavši 14 golova i pet asistencija u Premier ligi.

[su_euro_soccer_bonus]

Kad Chelseaju treba prodor ili komad genijalnosti na utakmici, Hazard je obično taj koji uskoči i pomogne – velika kvaliteta potencijalnog vođe.

S John Terryjem koji napušta Plavce na kraju sezone, trebao bi biti postavljen novi stalni kapetan tima.

Međutim, Hazard, kojem je dodijeljena kapetanska traka u Belgiji, nije zainteresovan za sličnu ulogu u klubu.

26-godišnjak je otkrio da nema dovoljno sposobnosti da dovede Chelsea na slavu, ali misli da ovo troje njegovih suigrača to može uraditi.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Mislim da imamo neke igrače koji mogu biti više od kapetana u timu.”

“Kada razgovaram s tobom u nacionalnom timu, ne znam da li sam dobar kapetan, ali sam kapetan na terenu. Van terena, ne volim da pričam mnogo, a u Engleskoj mislim da kapetan mora biti netko tko mora mnogo da priča kako bi spremio svoje suigrače za utakmice.”

“Nisam takav tip, mogu razgovarati samo sa nogama, ali moj posao nije razgovarati sa svima.”

“Mislim da John Terry to radi, Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, pa čak i Cesc Fabregas, svi oni zaslužuju da budu kapetani.”

Također pročitajte: Utorak 25.4. – Listić dana

Nakon što je u subotu donio pobjedu Chelseju protiv Tottenhama u polufinalu FA kupa, očekuje se da će se Hazard vratiti u Conteovih početnih 11 večeras protiv Southamptona.

Plavci mogu produžiti vodstvo na vrhu lige na sedam bodova uz pobjedu prije nego što Spursi zaigraju sutra.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!