NaslovnicaVijestiEden Hazard savjetovao jednom igraču Chelseaja da napusti Stamford Bridge na kraju...

Eden Hazard savjetovao jednom igraču Chelseaja da napusti Stamford Bridge na kraju sezone

Eden Hazard savjetovao jednom igraču Chelseaja da napusti Stamford Bridge na kraju sezone. Ne događa se često da igrač savjetuje svog suigrača da napusti klub tijekom ljeta, osim ako niste učinili nešto na krivi način, a takav savjet često može naljutiti i navijače.

Eden Hazard savjetovao

Međutim, ponekad, neki prijateljski savjet je upravo ono što igraču treba, posebno kada tom igraču prijeti da će njegova karijera zastati u tom klubu.

A u intervjuu za DH u njegovoj rodnoj Belgiji, zvijezda Chelseaja, Eden Hazard je rekao jednom od svojih suigrača da će transfer u narednih nekoliko mjeseci vjerojatno biti od koristi za njega.

Kada se napadač Michy Batshuayi pridružio Chelseaju iz Marseillea za naknadu od 33 milijuna funti prošlog ljeta, mnogo se očekivalo od mladog belgijskog reprezentativca nakon što je zapalio francusku Ligu 1 u posljednjoj sezoni tamo.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Nakon što je zabio samo jedan gol u 17 nastupa u Premier ligi – od kojih većina dolazi sa klupe – Conte preferira koristiti Hazarda kao lažnu devetku, a ne daje 23-godišnjaku dovoljnu minutažu kada je Costa nedostupan.

I dok Hazard vjeruje da je bivši igrač Marseillea dovoljne kvalitete da igra za Plavce redovnije, on je savjetovao svog kolegu da ode iz kluba, kako bi dobio više vremena za igranje, ako se ništa ne dogodi za njega do kraja ove sezone na Stamford Bridgeu.

[su_euro_soccer_bonus]

“Savjet koji dajem svakom igraču koji nema dovoljnu minutažu u timu je da morate igrati,” Hazard je rekao za belgijske novine.

“On mora pokušati igrati više u Chelseaju. Ili neka nađe drugi klub kako bi se vratio u svoju formu.”

Također pročitajte: Real Madrid i Barcelona vrebaju engleskog reprezentativca: Spursi skovali plan kako da ga zadrže na White Hart Laneu

“To nije lako, imao je dobru sezonu u Marseilleu, sezonu u kojoj je mogao igrati i postizati golove.”

“Ali, to će poslužiti kao eksperiment. Vrlo smo dobri prijatelji, želim mu da otkrije užitak igrača, davanja golova kao što je on to radio nekoliko godine, u Standardu i Marseilleu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!