NaslovnicaVijestiEverton u siječnju dovodi nezadovoljnog igrača Barcelone

Everton u siječnju dovodi nezadovoljnog igrača Barcelone

Očajni Everton ove sezone nije baš na pravom putu, no pokušavaju da se vrate i sada su igrača Barcelone označili kao metu koju moraju dovesti u siječnju.

Everton u siječnju

Bivši igrač Arsenala je bio u velikoj mjeri povezan sa prelaskom u Premier ligu u ljeto sa zabilježenim interesom West Broma, kao i priče koje su kružile da će Everton pokušati da ga dovede u posljednjim danima prijelaznog roka.

Everton koji je potrošio oko 150 milijuna funti tijekom ljeta i koji se trenutno nalazi na 16. mjestu nakon teškog starta sezone je veliki favorit za potpisivanje Vermaelena.

Vermaelen, koji je 58 puta igrao za Belgiju je nedavno govorio o njegovom nezadovoljstvu glede trenutne situacije u Barceloni.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Morao sam ostati unatoč interesu nekoliko klubova, sada ne mogu igrati ni sa drugim timom, vrlo teška situacija.”

“Jasno je da u klubu poput Barcelone, tri središnja braniča nisu dovoljna, treba ih biti četiri ili pet.”

“Suspenzija ili ozljeda značit će da se mogu vratit u momčad i da se te stvari mogu brzo dogoditi. Dok trenutno ne ide na dobro, sljedeći tjedan može biti potpuno drugačiji.”

Vermaelen i Koeman su zajedno radili u Ajaxu, a sada ih ponovo povezuju, jer je Everton zainteresiran.

U intervju za Sky Sports, 31-godišnjak je razgovarao o tome zašto nije otišao sa Nou Campa u ljeto, kao što je naglasio da Koeman također ima sve što je potrebno kako bi napravio nešto u Evertonu.

“Ne želim ići u detalje”, rekao je za Sky Sports News kada su ga upitali o Evertonu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Barcelona je još uvijek rekla da me ne želi pustiti. Svi veliki klubovi trebaju barem četiri braniča u ekipi.”

“Bili su sretni sa mojom pred-sezonom i zadržali su me.”

Za Koemana je dodao:

“Pokazao je u Southamptonu i Ajaxu da je dobar menadžer. Ima iskustvo da sve preokrene, to je sigurno.”

Vermaelen je proveo pet godina u Engleskoj sa Arsenalom između 2009. i 2014. godine, gdje je podigao trofej FA kupa kao kapetan prije nego što je prešao u Barcelonu za 15 milijuna funti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!