NaslovnicaVijestiEvo kako Jose Mourinho zamišlja savršen kraj Unitedove sezone

Evo kako Jose Mourinho zamišlja savršen kraj Unitedove sezone

Trener nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da bi osvajanje trofeja u Ligi Europa bio savršen kraj sezone za njegovu momčad.

savršen kraj

United i Celta su sinoć na Old Traffordu odigrali neriješeno 1:1 u revanš meču polufinala Lige Europa, pa se tako engleski tim ukupnim rezultatom 2:1 plasirao u svoje prvo finale drugog po jačini natjecanja u Europi. United će se za trofej boriti protiv Ajaxa. Finale Lige Europa je na programu 24. svibnja u Stockholmu.

“Ova sezona je bila jako teška i bilo bi nevjerojatno ako osvojimo Ligu Europa. Imamo šansu da osvojimo trofej, ali i priliku da se vratimo u Ligu prvaka”, rekao je Mourinho poslije meča.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Portugalac je pohvalio svoje igrače, koji su se protiv Selte, kako je naveo, borili do kraja.

>>Torres i Gabi: Evo šta je odlučilo polufinale

“Na kraju, kada je bilo teško, kada su bili bolji od nas, kada smo bili u nevolji i kada nismo igrali dobro pokazali smo svoj mentalitet, želju i zajedništvo. Borili smo se do kraja”, rekao je Mourinho.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!