NaslovnicaVijestiEvo šta je Mertesacker izjavio uoči utakmice protiv Crvene zvezde

Evo šta je Mertesacker izjavio uoči utakmice protiv Crvene zvezde

Evo šta je Mertesacker izjavio uoči utakmice protiv Crvene zvezde

Kapetan nogometaša Arsenala Per Mertesacker, dan pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi Europe, izjavio je da nema problema u ekipi i da su prve zvijezde kluba Alexis Sanchez i Mesut Ozil posvećeni obavezama, iako su izvan forme u posljednjoj godini svojih ugovora.

mertesacker izjavio

Engleski mediji spekulirali su da Sanchez i Ozil nisu “glavom” na Emiratesu i da će najkasnije do kraja sezone, a možda već u siječnju, da promjene sredinu jer se za Sancheza interesuju Manchester City i PSG, a za Ozila Manchester United, Inter i kineski klubovi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Oni su u potpunosti posvećeni svom poslu. Svatko tko 100 posto ne radi neće biti na terenu. Sve dok svi to razumiju, neće imati problem sa mnom. Ako bude drugačije osobno ću riješiti.”, rekao je Mertesacker za Sky Sport.

Prema nekim najavama Ozil bi trebao doputovati u Beograd na utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i Mertesacker, Oliver Giroud, Theo Walcott i drugi, ali ne i Sanchez jer menadžer Arsene Wenger planira ga odmori.

Isti status oko ugovora kao dvojica najboljih igrača Arsenala ima i Mertesacker, ali to kod njega ne predstavlja problem, posebno jer će ostati u klubu po završetku karijere da bude trener.

“Nemam problem što sam u posljednjoj godini, čak i kada imate takvu situaciju morate da se dokazujete svakog dana. Tako bi osigurali novi ugovor u klubu ili bolji u drugom. Nije neophodna dugoročna suradnja.”, kazao je 33-godišnji njemački nogometaš.

Utakmica 3. kola Grupe H između Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19 sati na potpuno rasprodanom stadionu “Rajko Mitić”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!