NaslovnicaVijestiEvo što je Hugo Almeida izjavio nakon dolaska na Poljud

Evo što je Hugo Almeida izjavio nakon dolaska na Poljud

Hajduk iz Splita doveo je veliko pojačanje u vidu Huge Almeide, iskusnog tridesettrogošnjeg napadača koji je danas u popodnevnim satim stigao u Split i potpisao ugovor sa Bijelima. Portugalac bi u ponedeljak trebao odradit ii prvi trening sa timom Joana Carilla.

”Već po prvom dojmu shvatio sam da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj povijesti, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam odigrati prvi susret. Naravno, cilj mi je pomoći momčadi da ostvarimo što veći uspjeh, a osobna očekivanja su mi da dam što više golova do kraja sezone, što je ujedno i jedna od mojih glavnih uloga.”, izjavio je Almeida nakon dolaska na Poljud.

[su_cashout]

Almeida je u Hajduk stigao iz grčkog AEK-a gdje je prošle sezone u 16 nastupa upisao četiri pogotka, a prije AEK-a Almedia je nosio dresove nekih velikih klubova od kojih su najzvučniji Porto, Boavista, Weder Bremen, Beškitaš, Kuban Krasnodar, Anzhi, Hannover. Međutim, daleko najbolje partije pružao je u njemačkom Werderu gdje je zabio 65 pogodaka uz 26 asistencija u 181 nastupu za njemački klub.

Hugo Almeida je za portugalsku reprezentaciju debitirao 2004. godine i od tada postigao 19 pogodaka u 57 nastupa.

Saznajte bitne informacije prvi!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!