NaslovnicaVijestiEvo što Wenger misli o atmosferi na beogradskoj Marakani

Evo što Wenger misli o atmosferi na beogradskoj Marakani

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je večeras da vjeruje da njegova momčad u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde može pružiti dobru igru ​​i pored velikih kritika na račun Topnika.

wenger misli

“Znamo tko smo i pored kritika. Imali smo šest pobjeda i jedan remi na posljednjih sedam utakmica. To je moderan nogomet i sve je to sastavni dio. Volim moje igrače, vjerujem u njih i vjerujem da mogu da prikažu ono što se očekuje od njih.”, rekao je Wenger novinarima u Beogradu.

[su_live_koeficijenti]

Arsenal će sutra gostovati Zvezdi u trećem kolu Grupe H Lige Europe. Upitan da li je natjecanje Liga Europa put do plasmana u Ligu prvaka, Wenger je kazao da ne razmišlja o tome.

“Svako natjecanje je podjednako bitno. Borimo se u četiri natjecanja za trofeje. Svuda pokušavamo da damo sve od sebe.”, rekao je Wenger.

U Srbiji se posljednjih dana mnogo priča o gostovanju Arsenala, a posebno među pristašama Crvene zvezde, za koje se vjeruje da će napraviti sjajnu atmosferu na stadionu “Rajko Mitić”.

“Podrška je uvijek nešto pozitivno i sigurno je da svakoj ekipi može dati dodatni impuls. Ipak, mi se nosimo s tim u Engleskoj svakog tjedna, a i imamo i veli iskustvo u Ligi prvaka. Ne mislim da će negativno utjecati na nas atmosfera na stadionu.”, rekao je Wenger.

“U zemlji smo koja ima veliku tradiciju, voli sport, voli nogomet u kom koja ima bogatu povijest. Znaju dobro da ga igraju. Stvorili su mnoštvo velikih igrača.”, rekao je Wenger.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!