NaslovnicaVijestiFranck Ribery otkrio koji sve velikani su ga željeli

Franck Ribery otkrio koji sve velikani su ga željeli

Nogometaš Bayerna, Franck Ribery otkrio je koji su ga sve velikani željeli dok je bio na vrhuncu karijere. Kako on kaže za njemački list Kicker razmišljao je o odlasku. Ribery je u Bayernu od 2007. godine, a francuski nogometaš za Kicker kaže da su ga svojevremeno željeli Juventus, Inter, Milan, Barça, Real, Chelsea i Manchester United.

ribery otkrio

“Moram zahvaliti Uliju Hoenessu i Karl-Heinzu Rummeniggeu. Puno sam pričao s njima. Ovdje sam gotovo deset godina, osvojio sam gotovo sve, a moja obitelj je odlično. Ja sam sretan”, istaknuo je Ribery pa se osvrnuo na četvrtfinale Lige prvaka protiv Reala.

“Bit će teško. Dvije velike momčadi. Moramo biti u najboljoj formi. Imamo kvalitetu, no ne smijemo si dopustiti nikakvu grešku.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Usporedio je Ribery za kraj dva trenera Hitzfelda i Ancelottija.

“Vrlo su slični. Ancelotti je otvoren igračima i mnogo iskusniji. Zna puno o nogometu i kako momčad funkcionira. Trener treba igrače. Odnos i atmosfera su vrlo važni. Ne samo za igrače, već za cijeli klub.”

Ribery je karijeru počeo u nižim francuskim klubovima, a prvo zvučnije ime za koje je nastupao je Metz za koji je igrao od 2004. do 2005. godine, a zatim prešao u Galatasaray za koji je odigrao svega 14 utakmica. 2005. godine kupuje ga Marseille koji ga je uspio zadržati dvije godine u svom timu, a onda je počela njegova pustolovina u Bayernu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!