NaslovnicaVijestiGaučosi dobili novog izbornika

Gaučosi dobili novog izbornika

Gaučosi dobili novog izbornika

Argentina će dobiti novog izbornika i njegovo ime je Jorge Sampaoli! Trener koji je sa ogromnim uspjehom vodio Universidad de Chile i selekciju Čilea, a ove sezone radio u Sevilli, pokušat će iskoristiti enormni igrački potencijal Argentine i konačno da donese trofej svojoj zemlji. Naravno, za početak prvo mora kvalificirati na Svjetsko prvenstvo.

gaučosi

Sevilla je postigla preliminarni dogovor s Nogometnim savezom Argentine i dozvolit će Sampaoliju da “ispuni san”, priopćio je španjolski klub.
Sampaoli, poznat po vrlo specifičnom stilu igre i načinu na koji vodi treninge i mečeve, na klupi Argentine mijenja Edgarda Bauza. Naravno, da bi ga dobila, Argentina, preciznije njezin savez, morat će uplati milijun i pol eura na ime otkupne klauzule, s obzirom da mu ugovor istječe u lipnju 2018. godine.

Predsjednik Nogometnog saveza Argentine potvrdio je u petak da “za Argentinu počinje era Sampaolija”. Sampaoli je rekao prošle sedmice da nije mogao ponovo (posao mu ponuđen u kolovozu prošle godine) odbiti poziv svoje zemlje.

>>Službeno: Manchester City doveo pojačanje iz Monaca!

Navodno, Sampaoli bi trebao biti predstavljen kao novi izbornik ‘Gaučosa’ prvog lipnja. Pod Sampaolijem, Sevilla, koja je uglavnom bila treća na tablici La Lige, sezonu je završila ipak kao četvrta, ali i sa osiguranim sudjelovanjem u Ligi prvaka.

Argentina je bez izbornika od 10. travnja, kada je otpustila Bauza nakon osam mjeseci. Nalazi se na petom mjestu južnoameričkih kvalifikacija, koje nastavlja duelom s Urugvajem 31. kolovoza.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!