NaslovnicaVijestiGuardiola treba još novca kako bi doveo i sedmo pojačanje

Guardiola treba još novca kako bi doveo i sedmo pojačanje

Manchester City je ovog ljeta već doveo šest pojačanja, no izgleda da još nije dovoljno s obzirom da je Pep Guradiola zatražio još novca od uprave Manchester Cityja kako bi doveo i sedmo pojačanje u ovom prijelaznom roku na Etihad. City je bez sumnje jedan od favorita za osvajanje naslova ove sezone, a prošlog vikenda slavili su sa 2-0 protiv Brighton&Hove Albiona koji su ušli u Premiership ove sezone.

još novca

The Times piše da je Manchester City zainteresovan za sjevernoriskog internacionalca, Jonnyja Evansa kojeg planiraju dovesti za 30 milijuna funti. Evans je član West Bromwich Albiona od 2015. godine, a za reprezentaciju Sjeverne Irske nastupa od 2006. godine.

[su_live_koeficijenti]

Sokratis: On mora shvatiti da nijedan igrač nije veći od kluba!

Steven Gerrard: On bi vrijedio 200 miliona na današnjem tržištu!

Međutim, Evans je propustio početak ove sezone zbog ozljede zadnje lože. U WBA je 2015. godine stigao iz gradskog rivala Cityja, Manchester Uniteda. Iz West Bromwich Albiona su već priznali da bi Evans mogao napustiti klub u ovom prijelaznom roku, a ostaje nam da vidimo što će biti.

Manchester City je ovo ljeto već potpisao šest pojačanja, a to su: Bernardo Silva iz Monaca, Ederson iz Benfice, Kyle Walker iz Spursa, Douglas Luiz iz Vasco de Game, Danilo iz Real Madrida i Benjamin Mendy iz Monaca.

 

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!