NaslovnicaVijestiGuardiolin plan za rekonstrukciju Cityjeve momčadi

Guardiolin plan za rekonstrukciju Cityjeve momčadi

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola najavio je na ljeto rekonstrukciju igračkog kadra, a plan mu je da napravi promjene prije svega u obrani.

plan

Španjolac želi na kraju sezone u dogovoru s direktorom Txikijem Begiristainom i predsjednikom Khaldoonom Al Mubarakom napravi određene promjene i napravi tim sposoban napasti trofeje Premier lige i Lige prvaka.

“Svaki klub želi napredovati, to je moranje. Naravno da su promjene nužne i razgovarat o njima. Sve ovisi od igara igrača do kraja sezone, sami odlučuju o sebi na terenu”, rekao je Guardiola, a prenosi Sky Sport.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Čak sedmorici nogometaša Cityja ističu ugovori na ljeto – Yayi Toureu, Pablu Zabaleti, Willyju Caballeru, Gaëlu Clichyju i Jesúsu Navasu i oni će najvjerojatnije napustiti Etihad.

Kako pišu britanski mediji, pod upitnikom za narednu sezonu su često ozlijeđeni kapetan Vincent Kompany i prvi strijelac Sergio Agüero, ali i Kolarov koji je u posljednje vrijeme izgubio mjesto u startnoj postavi.

>>Arsenal prekršio pravilo Premier lige u drugom poluvremenu protiv Manchester Cityja!

Guardiolin plan je da se pojača sa dva beka, jednim štoperom i vratarom, nezadovoljan učinkom defanzivnog dijela momčadi, a Kolarov je često ove sezone igrao na poziciji centralnog u obrani s čime se susretao prvi put u karijeri.

City trenutno zauzima četvrto mjesto na tablici Premier lige, te do kraja ga očekuje borba za plasman u Ligu prvaka, a šanse za naslov prvaka su odavno izgubljene.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!