NaslovnicaVijestiHazard: Proživljavam najbolje razdoblje u Chelseaju

Hazard: Proživljavam najbolje razdoblje u Chelseaju

Nogometaš Chelseaja Eden Hazard rekao je da proživljava najbolje razdoblje u tom klubu, zahvaljujući treneru Antoniju Conteu.

najbolje razdoblje

Hazard je bio jedan od najvažnijih igrača u osvajanju šampionske titule u sezoni 2014/15, ali je u narednoj sezoni, zajedno s ostalim suigračima razočarao lošim igrama. U prosincu je otpušten trener Jose Mourinho, a ekipa je sezonu završila na 10. mjestu na tablici i bez plasmana u europska natjecanja.

“Uvijek je teško vratiti se nakon loše sezone, ali trener je promijenio nešto i pokušao nam ulije samopouzdanje. Ovo je najbolje razdoblje za mene otkako sam došao u Chelsea. Sretan sam”, rekao je Hazard za Goal.

Hazard je 2012. godine iz Lillea došao u Chelsea i do sada je odigrao 234 utakmica i postigao 65 golova. Sa “plavcima” je osvojio Premier ligu, Liga kup i Ligu Europe.

Londonski klub je ljetos preuzeo bivši trener Juventusa i selektor Italije Antonio Conte, a ekipa je trenutno prva na tablici s osam bodova prednosti.

“Svi znaju da prošle sezone nisam bio dovoljno dobar. Ali, na greškama se uči. Sve sam učinio da se vratim i sada sam na svom nivou. Dobro sam počeo ovu sezonu, spreman, bez ozljeda. Bolje je da igraš kada si potpuno spreman . Želim uživati ​​na terenu, mislim da je to ključno “, rekao je belgijski reprezentativac.

Chelsea će u 26. kolu Premier lige u subotu igrati na Stamford Bridgeu protiv Swanseaja.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!