NaslovnicaVijestiHrvatska u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom

Hrvatska u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom

Hrvatska se nalazi u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom. Oni su pred svojim navijačim u prošloj utkamici protiv Finske izgubili vrlo važne bodove i sada su šanse za dalje napredovanje vrlo male.

Hrvatska u velikim problemima

Trener Čačić je dobio otkaz i sada je klupu preuzeo Zlatko Dalić. Novi trener, barem za ovu utakmicu, imat će velikih problema, a u Ukrajini neće imati pet igrača na raspolaganju, Ćorluka, Jedvaj, Pjaca, Nikola Kalinić i Barišić.

Lovren također vjerojatno neće nastupiti, dok su i Mario Mandžukić i Marcelo Brozović ozlijeđeni u prošloj utakmici, ali još uvijek se ne zna da li će nastupiti u Ukrajini, jer ako se ispostavi da ni oni neće moći igrati zbog ozljeda, onda će trener Dalić i Hrvatska morati da igraju bez osam igrača, a sedam od njih bi vjerojatno bilo u početnom sastavu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Postoje i dobre vijesti za novog trenera Hrvatske, a to je povratak Badelja koji se vraća sa suspenzije zbog kartona. Ispod možete vidjeti sa kakvim sastavom bi mogla Hrvatska da nastupi u ovoj utakmici.

Hrvatska u velikim problemima

No bez obzira na sve ovo, Dalić je najavio velike promjene u reprezentaciji Hrvatske. Kada su ga upitali što se dešava sa Mandužukićem i Brozovićem, on je rekao da je Brozović otišao u svoj klub, no da je Mandža još uvijek tu i da će se situacija procijeniti uskoro.

“Iskreno se nadam da će Lovren i Mandžukić biti spremni, ali za Marija još uvijek nisam siguran.”

[su_watch_live_football]

Zaista veliki problemi za Hrvatsku pred utakmicu sa Ukrajinom i nadamo se da će ovo Dalić uspjeti posložiti i ostvariti pobjedu koja nam je prijeko potrebna.

Kada je u pitanju Ukrajina, ni njima baš ne cvjetaju ruže. Schevchenko pokušava da popravi situaciju vezanu za ozljede, njegova liječnička služba pokušava da izliječi Jaroslava Rakitskija na svaki mogući način, a u postavu se vraća Zinchenko koji je bio na suspenziji zbog žutih kartona. Kada smo kod žutih kartona za Ukrajinu neće moći nastupiti ni Artem Kravec i Ivan Ordec zbog suspenzije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!