NaslovnicaVijestiInter poslao ponudu za Jamesa Rodrigueza

Inter poslao ponudu za Jamesa Rodrigueza

Inter iz Milana je poslao ponudu za Jamesa Rodrigueza, Realovog ofanzivca, koji je na meti Manchester Uniteda.

ponudu

Reprezentativac Kolumbije na izlaznim je vratima Santiago Bernabeua u predstojećem prelaznom roku nakon što je pao u drugi plan kod trenera Zinedinea Zidanea.

25-godišnjak je upisao 33 nastupa u svim natjecanjima ove sezone, ali uprkos tome zabilježio je poprilično dobar učinak od 11 golova i 13 asistencija.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Navodno, Unitedov trener Jose Mourinho zakazao je pregovore o mogućem transferu Rodrigueza sledeće sedmice, međutim, prema Asu, Inter je stavio na sto ponudu od 42 milijuna eura.

Iako je Real izdvojio čak 80 milijuna eura da bi doveo Rodrigueza u svoje redove nakon impresivnog nastupa na SP 2014, klub iz Serie A se nada da bi mogao postići dogovor sa “kraljevskim klubom”.

Kamerunski nogometaš završava karijeru, želi da postane porno glumac

Transfer glasine: Perišić i Griezmann u Unitedu, Lemar u Juventusu, Gotze u Liverpoolu

Realu me je preporučio Rafael Nadal

Alvaro Morata odlazi iz Real Madrida u dogovoru vrijednom 52 milijuna funti

Inter se sprema za veliku rekonstrukciju u ovom prelaznom roku, nakon preuzimanja od strane kineskih investitora, i spreman je da odriješi kesu za dovođenje adekvatnih pojačanja.

Međutim, da bi ispoštovali finansijski fair-play, moraće da prodaju nekog od svojih ključnih igrača, a mogao bi da bude “žrtvovan” Ivan Perišić, koji želi da se preseli na Old Trafford.

Rodriguez je pod ugovorom sa Realom do 2020. godine i prema navodima medija, rekao je svojim prijateljima da napušta Real.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!